Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Milenialii petrec aproximativ patru ore pe internet zilnic

94% dintre Mileniali navigheaza pe Internet mai mult de 30 de minute pe zi, media zilnic a timpului petrecut pe Internet fiind de 3,7 ore, arata studiul cantitativ realizat in luna iulie 2018 de Exact Business Solutions.

 

 

Studiul, care a fost realizat pe un esantion reprezentativ la nivel urban, cu 989 de respondenti, utilizatori de internet, 18-32 ani, nivel de educatie mediu si ridicat, mai arata ca aplicatiile disponibile pe telefonul mobil sunt utilizate, in medie, 2,4 ore pe zi, scrie Mediafax.

 

Referindu-ne la timpul alocat Facebook-ului, 85% dintre Mileniali afirma ca petrec zilnic peste jumatate de ora pe aceasta retea de socializare. In medie, ei stau pe Facebook 2,6 ore pe zi. 71% dintre ei declara ca isi petrec peste jumatate de ora in fiecare zi in fata micului ecran. Media zilnica este, in acest caz, de 2,1 ore.

 

Majoritatea milenialilor (62%) sunt zilnic si pe YouTube, media de timp petrecuta zilnic pe acest canal fiind de 1,5 ore. Imediat dupa Youtube se regaseste Instagram, cu 0,7 ore.

 

“Informatiile continute de ziare si reviste nu prezinta mare interes in randul acestei categorii de public. Daca acesti tineri sustin in procent de 72% ca nu citesc deloc ziare si reviste tiparite, observam ca nici publicatiile online nu se bucura de niste cifre extraordinare “, afirma Lacramioara Loghin, director executiv Exact Business Solutions. Astfel, 43% dintre Mileniali nu citesc presa on-line. 33% desfasoara aceasta activitate zilnic intr-un interval de sub 30 de minute, in timp ce un sfert dintre tinerii analizati in cadrul studiului declara ca revista presei le ia mai mult de 30 de minute pe zi. O medie zilnica este situata in acest caz la 0,5 ore.

 

LinkedIn, Pinterest si Twitter inregistreaza cea mai mica medie a minutelor alocate zilnic de Milenali: intre 6-12 minute.

 

Sursa: www.descopera.ro