Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Ofera oaspetilor o experienta wireless complet conectata cu Samsung Axis

Samsung a implementat solutiile sale de televiziune si de retea pentru industria hoteliera la Revisn, un hotel de tip boutique cu spatii executive de lux, cu sediul in Raleigh, NC. Samsung va oferi companiei Revisn si celor 110 clienti care raman pe termen lung noua solutie wireless Samsung Axis, care integreaza reteaua la sistemul de management al proprietatii al Revisn, conducand in acelasi timp traficul oaspetilor pe o retea wireless fara licenta in conditii de siguranta si de securitate.

 

 

Noua tehnologie permite companiei Revisn sa ofere clientilor o experienta wireless complet conectata, nu numai pentru accesul la Internet, ci si pentru un control mai bun asupra dispozitivelor din camera, incluzand telefoane inteligente, tablete, difuzoare, seturi HTV Samsung de 43 si 50 de inci si un asistent digital virtual (ADV).

 

Samsung Axis ofera, de asemenea, o conexiune wireless securizata dincolo de camerele hotelului, sprijinind un oaspete al Revisn pe tot teritoriul hotelului. Folosind un Gateway Samsung de tip “Software Defined Network” (SDN), Axis permite hotelierilor sa-si microsegmenteze reteaua, oferind fiecarui oaspete o “bula” personala de conectivitate Wi-Fi care sa ii insoteasca de la restaurantul hotelului pana la piscina si inapoi in camera, fara a pierde conexiunea.

 

“Ne-am propus sa implementam o serie de tehnologii, printre care solutiile Samsung cu retea wireless si televizoare de ultima generatie”, a declarat Dicky Walia, CEO si director general al companiei Welcome Holdings, care detine Revisn. “Implementarea noastra este complet integrata pentru a imbunatati experienta clientilor, care include asigurarea conectivitatii fara intreruperi intr-o lume ‘mobile-first’. Aceasta reprezinta cea mai recenta inovatie pentru industria hoteliera, optimizand divertismentul si gestionarea clientilor prin intermediul tehnologiei wireless.”

 

“Solutia Samsung Axis va oferi oaspetilor Revins continut de divertisment si informatii wireless, prin intermediul “televizoarelor fara fir”, sporind eficienta retelei si stabilind o fundatie tehnologica pentru a inova in continuare  serviciile pentru clienti”, a adaugat Walia.