Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cum schimba oglinzile cu ecran tactil experienta de cumparaturi?

In epoca cumparaturilor online, este surprinzător sa afli ca majoritatea clientilor prefera in continuare sa faca cumparaturi in magazin, mai degraba decat online [1]. Cu povestiri constante in presa despre esuarea magazinelor de strada, este usor sa presupunem ca shoppingul online este viitorul comertului cu amanuntul. Daca te uiti la statistici, magazinele fizice nu sunt moarte, ci doar se schimba pentru a se adapta la prezent. Magazinele trebuie sa creeze experiente ‘in store’ pentru clienti si sa utilizeze tehnologii mai noi pentru a se conecta cu consumatorii. Mirror PCAP Touch Screens sunt dispozitive care poate face acest lucru. In termeni simpli, acest display este un ecran tactil comercial – PCAP Touch Screen – cu finisaj in oglinda. Aceste diaplay-uri pot functiona intr-o varietate de magazine de vanzare cu amanuntul, dar mai ales in industria de moda si frumusete, deoarece pot schimba in mod activ experienta de cumparaturi pentru clienti.

 

 

Oglinzile interactive pot fi montate pe podelele magazinelor, dar au un impact mai mare in cabinele de proba. Ecranul in sine ii atrage pe oameni. Ecranele tactile standard sunt din ce in ce mai putin atractive pentru clienti, deoarece toata lumea are acum propriul smartphone interactiv in buzunar. Dar o oglinda cu ecran tactil? Nu multi au vazut asa ceva pana acum, noutatea display-ului va fi o mare atractie, iar consumatorilor le va fi greu sa nu interactioneze. Mai important, plasand Mirror PCAP Touch Screen in magazin, veti avea un afisaj care poate satisface nevoile clientilor.

 

 

Experienta din cabina de proba poate fi dificila de cele mai multe ori, dar tehnologia poate ajuta la reducerea inconvenientelor pentru client. De la mai multe informatii despre un produs pe care il incearca, cum ar fi dimensiunile si culorile disponibile, la vizionarea de filmulete cu produsul in actiune (cum arata articolul vestimentar pe o persoana), clientii pot chiar sa efectueze plati online prin intermediul ecranului tactil din mediul sigur al cabinei de proba. Clientul se poate simti mai informat cu privire la deciziile de cumparare pe care le ia. Daca ecranul este conectat la internet, acesta poate fi legat la un sistem care avertizeaza lucratorii din magazin atunci cand un client are nevoie de asistenta; nevoile clientului sunt pe primul loc. De asemenea, poate fi folosit de branduri pentru a recomanda produse similare celor pe care le incearca clientul. Aceasta abilitate de a ‘naviga’ dupa articole asociate combina avantajele cumparaturilor online cu cele ale cumaparturilor in magazin.

 

 

Motivul pentru care aceasta tehnologie functioneaza atat de bine este ca nu este impusa clientului. Pentru clientul nestiutor, afisajul este doar o oglinda pe care o poate folosi pentru simplul scop de a-si vedea reflexia in timp ce incearca hainele. O oglinda este de fapt o experienta personala pentru orice persoana. O sansa de a vedea o propria reflectie este revelatoare. Adaugarea elementului interactiv Touch Screen poate imbunatati experienta clientilor.

 

 

Ar fi usor sa consideram Mirror PCAP Touch Screen un fel de tehnologie de noutate. Intr-un studiu “Future of Retail 2018” de Walker Sands, 73% dintre cei chestionati au spus ca prefera sa faca cumparaturi intr-un magazin fizic decat in online atunci cand cumpara imbracaminte. Consumatorii doresc sa faca cumparaturi, dar majoritatea marcilor nu le dau un motiv sa vina in magazin. Mirror Touch Screen este o experienta care se poate intampla numai in magazin si care va poate ajuta sa va deosebiti de alte marci. Ralph Lauren are oglinzi interactive instalate in cabinele de proba din magazinul din New York si a raportat ca vanzarile au crescut de trei ori si ca vizitatorii petrec mai mult timp in magazin de cand au fost instalate aceste oglinzi. Cresterea vanzarilor nu este singurul avantaj pe care companiile il pot avea. Cabina de proba este locul unde vizitatorii pot fi transformati in clienti, deci este un loc minunat pentru a colecta analize. Mirror Touch Screen schimba intreaga experienta de cumparaturi, prin implicarea activa a clientilor in procesul de cumparare.