Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Optimizarea activitatilor prin folosirea tehnologiilor RFID

Din ce in ce mai multe magazine, centre medicale/ spitale, depozite etc. implementeaza tehnologia RFID, care se dovedeste a fi deosebit de utila, fiind solutia cea mai rapida de a localiza produsele si de a evita neplacerile cauzate de pierderea sau furtul obiectelor si nu in ultimul rand, reduce semnificativ timpul necesar pentru inventariere. Astfel, angajatii petrec mai putin timp pentru astfel de activitati si mai mult timp pentru satisfacerea clientilor si cresterea vanzarilor.

 

Dispozitive RFID pentru inventariere automata:

 

AdvanScan

 

AdvanScan  este un sistem RFID de inventariere si codificare bazat pe un dispozitiv handheld Android, care incarca datele direct in cloud.

 

 

AdvanRobot

 

AdvanRobot este un robot RFID care efectueaza automat inventarul unui spatiu dat, de exemplu, un magazin de vanzare cu amanuntul sau un depozit, oferind o precizie mai mare decat cititoarele handheld.

 

 

 

AdvanShelf

 

AdvanShelf – sistem inteligent pentru rafturi si vitrine, bazat pe RFID, care furnizeaza inventariere in timp real.

 

 

 

 

AdvanDisplay

 

AdvanDisplay – sistem inteligent de raft, bazat pe RFID UHF, adresat comerciantilor care doresc sa monitorizeze de la distanta si in timp real vanzarile si repopularea rafturilor.

 

 

 

 

AdvanTrack

 

AdvanTrack – sistem RFID suspendat care asigura inventarierea in timp real a tuturor articolelor situate intr-un anumit spatiu. Fiecare antena AdvanTrack acopera o suprafata de aproximativ 4×4 metri.

 

 

AdvanPanel

 

AdvanPanel – panou inteligent RFID UHF, care detecteaza in timp real cardurile Kanban etichetate, plasate pe un astfel de panou, cu o rata de citire ridicata (de obicei 100%).