Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Platformele pentru programarea salilor de intalniri simplifica colaborarea

Sa ne imaginam un scenariu. Intalnirea dvs. de afaceri este simbolul colaborarii, unde mintile luminate se intalnesc pentru a discuta despre ceea ce face ca afacerea dvs. prospere, intreaga echipa impartaseste idei noi si concepe un plan stralucit. Cu toate acestea, la jumatatea intalnirii, sunteti intrerupti de o alta echipa, care pare sa fi uitat sa verifice programul salii de conferinte. Insistand ca intalnirea trebuie sa inceapa chiar atunci, a voastra este inchisa cu speranta ca va veti aminti unde ati ramas.

 

Va suna cunoscut? Birourile si spatiile de intalnire sunt adesea haotice, in special in afacerile in plina expansiune. Incercarea de a urmari programul salilor poate fi foarte dificila – mai complicata decat trebuie sa fie.

 

Noile tehnologii precum platformele de planificare a salilor de intalniri va pot ajuta. Aceste platforme sunt concepute pentru a crea o modalitate mai usoara si mai eficienta de a programa intalniri si de a urmari care sali sunt ocupate pentru a evita scenariul de mai sus. Adevarata colaborare ar trebui sa fie simpla, iar aceste platforme ofera acest lucru. Iata patru motive pentru care platformele de planificare a salilor de conferinta simplifica colaborarea.

 

Scalabilitatea

 

Este esential sa fiti scalabili in afaceri in ziua de astazi. Aceasta include strategia, obiectivele si instrumentele dvs. Platformele de planificare a salilor sunt construite pentru a oferi scalabilitate, indiferent de marimea curenta a afacerii dvs. 

 

De exemplu, este JOAN Room Manager, ofera o solutie scalabila 100% pentru a se potrivi afacerii dvs. JOAN este o solutie all-in-one wireless pentru rezervarea spatiilor de intalnire si de discutii. Este singura solutie room booking dezvoltata de la zero special pentru salile de conferinta.

 

 

Integrare flexibila

 

Cuvantul “flexibil” este muzica pentru urechile oamenilor de afaceri, mai ales cand tehnologia creste atat de repede. Sistemele de planificare a salilor de intalniri sunt create pentru a functiona perfect cu celelalte instrumente, cum ar fi Office 365 si Google Suite. Aceasta inseamna ca strategia dvs. de colaborare unificata (UC – unified collaboration) nu trebuie sa se schimbe pentru a implementa aceste platforme. 

 

 

Cea mai buna parte? Unele dintre aceste instrumente pot interactiona si se pot integra cu calendarul standard al companiei dvs., permitandu-va sa rezervati salile de intalniri de oriunde. 

 

Viteza Plug-and-Play

 

O solutie lenta de colaborare nu este o solutie. Instrumentele pentru programarea salilor de intalniri ar trebui sa ofere o viteza de conectare si de redare suficient de mare pentru le putea folosi fara probleme atunci cand aveti nevoie de ele. Joan este o solutie complet wirelles, extrem de eficienta din punct de vedere energetic care nu necesita instalare. Dispozitivele JOAN pot fi atasate pe orice suprafata, cu ajutorul unui suport magnetic autoadeziv.

 

 

Optimizare

 

Platformele de planificare a salilor de conferinte va ofera dvs. si angajatilor dvs. sansa de a va optimiza cu adevarat spatiul de intalnire pentru o utilizare cat mai eficienta. Sistemul JOAN ofera rapoarte care contin informatii detaliate despre utilizarea camerelor si a resurselor, precum si despre modul in care este folosit spatiul de intalnire. Rezultatul? Bani economisiti din resurse si scaderea costurilor generale.