Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Pentru ce poate fi folosit un video wall? (Partea a doua)

 

In prima parte a acestui articol, am analizat modul in care video wall-urile pot fi folosite in sectoarele de divertisment, transport si educatie. Daca nu l-ati citit inca, faceti clic aici!

 

In a doua parte, vom discuta despre utilizarea video wall-urilor in setarile pentru sali corporate, sali de expozitii si camere de control, precum și motivele pentru care acestea au devenit atat de populare in atat de multe domenii diferite.

 

Corporate

 

Poate ati crezut ca video wall-urile nu au ce cauta in sectorul corporate, deoarece, de obicei, sunt asociate cu spatii mai mari, mai deschise. Cu toate acestea, instalarea video wall-urilor in salile de sedinte poate fi incredibil de utila. Nu numai ca tehnologia transmite in mod subtil o atmosfera high-end, moderna potentialilor clienti, dar este si atractiva din punct de vedere vizual si este foarte probabil sa creasca implicarea in prezentari. Video wall-urile sunt, de asemenea, frecvent utilizate in lobby-urile cladirilor corporative pentru a ajuta la promovarea afacerii.

 

 

Expozitii

 

Video wall-urile au fost identificate rapid ca o modalitate de succes de a va separa de competitori la expozitii, atragand astfel mai multi trecatori la standul dvs. Acest lucru se datoreaza faptului ca au un impact vizual ridicat, chiar si din cealalta parte a camerei, deoarece sunt mai stralucitoare si mai clare decat semnele traditionale tiparite. De asemenea, spre deosebire de semnele tiparite, video wall-urile pot fi modificate si actualizate foarte repede. In plus, intrucat sunt alcatuite din mai multe ecrane mai mici asezate impreuna, video wall-urile pot fi aranjate in orice raport de aspect sau chiar intr-un layout “imprastiat” pentru a crea un ecran care artage atentia. In general, aceste caracteristici permit intreprinderilor sa isi utilizeze mai eficient spatiul.

 

Acest tip de afisaj poate fi folosit si de organizatorii expozitiei pentru a furniza informatii despre eveniment, cum ar fi ora la care incepe si sala in care are loc evenimentul. In centrele de expozitii mari, este crucial ca aceste informatii sa fie vizibile in mod clar pentru participanti.

 

 

Camere de control

 

De la monitorizarea CCTV si difuzarea programelor de televiziune la sistemele inteligente de trafic, video wall-urile au imbunatatit semnificativ mai multe tipuri diferite de camere de control. Acest lucru se datoreaza faptului ca, prin aducerea impreuna a mai multor fluxuri video si/ sau surse de date, video wall-urile permit utilizarea mai eficienta a spatiului, imbunatatesc vizibilitatea si sporesc controlul peratorilor. De asemenea, utilizarea materialelor de calitate comerciala inseamna ca toate ecranele pot fi utilizate in mod constant 24/7 pentru a asigura un flux de informații sigur si continuu.

 

Prin urmare, fara sa ne dam seama, video wall-urile lucreaza in culise pentru a ne imbunatati viata de zi cu zi – fie ca ne protejeaza de infractori, ca ne asigura ca programele noastre TV functioneaza fara probleme sau ca ne ajuta sa ajungem cat mai repede la destinatie.

 

Deoarece camerele de control au tendința de a afișa imagini diferite pe ecrane diferite de pe peretele video, dimensiunea lunii nu este la fel de importantă pentru alte aplicații. Prin urmare, în acest scop, vă recomandăm crearea unui zid video din gama noastră de monitoare profesionale ca soluție favorabilă bugetului.

 

 

De ce sunt video wall-urile atat de versatile?

 

Dupa cum puteti vedea, video wall-urile au numeroase utilizari. Dar ce le face atat de utile in atat de multe domenii diferite?

 

In primul rand, acestea va permit sa creati afisaje neobisnuit de mari in cel mai rentabil mod. De asemenea, asa cum am mai spus, video wall-urile pot fi aranjate in raporturi de aspect personalizate. Acesti doi factori, combinati cu rama ingusta din jurul ecranelor, inseamna ca video wall-urile au un impact vizual mai mare decat semnele mari tiparite sau semnele digitale mai mici.

 

In plus, suporturile de tip Pop-Out permit accesul individual la fiecare ecran al video wall-ului. Asta inseamna ca video wall-urile sunt usor de intretinut.

 

 

In concluzie, video wall-urile capteaza atentia, au un aspect atragator si sunt usor de intretinut, asa ca este clar de ce devin o alegere din ce in ce mai populara pentru o varietate de aplicatii.