Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sonorizarea casei este un “must”

In spatiul intim de acasa, gandit dupa toate criteriile unui ambient cat mai modern si confortabil, ce poate fi mai placut decat asigurarea unui ambient muzical cat mai adecvat? Pana nu de mult, insa, cei care doreau acest lucru erau confruntati cu probleme mari de ordin estetic.

Aparatura si boxele audio existente pe piata erau total nepotrivite cu atmosfera unui living modern, distrugand de cele mai multe ori tot efortul estetic realizat. Melomanul era confruntat cu problema amplasarii unor cutii negre cu multe difuzoare, de obicei exagerat de mari si disproportionate, alegand intre varianta de a-si calca peste bunul simt estetic sau a-si achizitiona un mini sistem pe care sa il ascunda in vreun colt al camerei.


Din fericire, in prezent, tehnologia a facut pasi mari, mai ales în domeniul incintelor acustice, facand posibila realizarea unor boxe de dimensiuni reduse si elegante, dar in acelasi timp extrem de performante, uneori cu mult peste cele de dimensiuni mari cu care eram obisnuiti. Gratie unor branduri precum Waterfall, WHD, SoundTube, SoundSphere, Musaic etc., iubitorii de muzica pot avea in casele lor o tehnologie cu aspect modern. Boxele Waterfall se încadrează perfect cu un design rafinat si elegant, datorita sticlei, pielei Napa si accesoriilor din aluminiu din care sunt confectionate. 

Un model de boxa HiFi Wireless, foarte ingenios si inteligent ce se poate integra cu cele mai importante aplicatii de streaming online este MUSAIC. In plus fata de alegerea lui ca boxa perfecta de interior, acesta mai poate fi folosit ca sistem de control al luminilor din intreaga casa. Pentru spatii mai mari, livinguri de peste 30 mp, modelul de boxa de podea Niagara de la Waterfall Audio poate fi o alegere perfecta, integrabila in orice design modern. Designul luxurios si elegant, dar si soliditatea incintei, cu linii perfecte si proportii echilibrate, sunetul clar si nedistorsionat, depasesc orice asteptari.