Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Productia IP va rezulta in afaceri mai bune pana in 2022

IP este o afacere buna, sau cel putin va fi potrivit unui raport recent publicat de Ooyala si Digital Production Partnership (DPP). “The Business Benefits of IP Production” este un studiu realizat pe aproape 30 de companii si a analizat beneficiile adoptarii proceselor si tehnologiilor bazate pe IP  pentru productia video. Rezultatele au aratat ca pana in 2022 IP poate aduce beneficii mai bune in afaceri si ranadamentul investitiilor pentru mai mult de jumatate din mediile de productie video analizate.

 

 

 

Raportul a cautat sa urmareasca unde migrarile IP vor avea ca rezultat cele mai mari avantaje. Acesta a urmarit 10 medii de productie diferite si cele cinci care vor vedea cel mai mare impuls sunt de distributie IP, live streaming, single camera shooting, media management si cloud playout. Aceste zone vor beneficia de tehnologii care reduc costurile de utilizare a fortei de munca (ex. automatizarea inserarii metadatelor).

 

“Adevarul este ca, trecerea la IP are avantaje inerente pentru multe procese, dar numai mediile specifice vor vedea cele mai mari beneficii si cele mai mari profituri astazi“, a declarat Mark Harrison, director general DPP. „In cativa ani, infrastructura IP ar putea fi esentiala in afaceri, din cauza impactului pe care il are asupra companiilor si distributiei media.“

 

Ooyala si DPP planuiesc sa gazduiasca un eveniment special pentru a discuta raportul si viitorul productiei IP. 

 

Urmati link-ul pentru raportul complet „Business of Benefits of IP Production“ .