Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

QLED 8K Signage – Realitate perfecta pentru afacerea ta

Ecrane mai mari – rezolutie mai mare

 

Dimensiunile ecranelor sunt in crestere, iar semnalizarea de peste 65″ devine supraestimata, deoarece intreprinderile isi propun sa ofere clientilor experiente mai impactante si mai diferentiate. Cu un ecran atat de mare, sunteti siguri ca imaginile 4K sunt suficiente?

 

 

Pe ecrnele de 82”, rezolutia 4K nu prea mai este suficienta, deoarece poti observa pixelii atunci cand stai aproape. Cu 33 de milioane de pixeli, semnalizarea QLED 8K ofera imagini nepixelate, indiferent de unde privesti.

 

 

Top 3 caracteristici

 

  • Rezolutie 8K adevarata – Permiteti-le spectatorilor sa vada imaginea mai mare si nu pixelii.
  • 8K AI Upscaling – Asigura-te ca prezinti continutul la rezolutie 8K – chiar daca nu este filmat in 8K.
  • Procesor cuantic 8K – Obtineti detalii 8K uimitoare  datorita unui procesor “machine-learning”.

 

 

AI Upscaling pentru imagini uimitoare

 

Inteligenta artificiala (AI) de ultima generatie potenteaza invatarea automata a procesorului cuantic QLED 8K , oferindu-ti imagini mai clare, rezolutie imbunatatita si o experienta de vizionare memorabilă, permitand in acelasi timp scalarea de la o rezolutie mai mica.

 

AI upscaling: experienta de vizualizare poate varia in functie de tipurile de continut si de format. Este posibil sa nu se aplice conexiunilor PC si anumitor conditii ale modului de joc (Game Mode).

 

 

Imersiune adevarata dintr-un ecran 8K masiv

 

Acum, cand ai un ecran mare, cu rezolutie 8K, nu mai ai nevoie de mai multe ecrane. Rezultatul final este o experienta vizuala imersiva, fara ramele care iti distrageau atentia atunci  cand foloseai o setare multi-screen.

 

 

Performanta puternica pentru continut convingator

 

Samsung QLED 8K Signage este condus de un sistem puternic pe platforma chip (SoC) care suporta un player de continut 8K incorporat. Compatibilitatea HTML5 imbunatatita este un bonus suplimentar pentru utilizatorii care doresc sa afiseze continut web.

 

 

Atentie sporita la detalii si minimalism

 

Designul minimalist al Samsung QLED 8K imbunatateste estetic sau chiar se imbina cu orice mediu. In plus, functionalitatea One Invisible Connection asigura o configurare si un mediu de operare ordonate.

 

 

Format vizual dinamic pentru toate nevoile afacerii

 

Semnalizarea QLED 8K este foarte potrivita pentru spatiile de lucru si pentru zonele in care ajung cel mai des clientii, zone in care experienta vizuala este cea mai importanta.