Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Furnizati imagini si informatii convingatoare cu QSR Digital Signage Samsung

Tendintele pietei

 

Tendintele de astazi din industria QSR (industria de fast-food) provoaca o schimbare fundamentala

 

Tehnologia “alearga libera”

Tehnologiile schimba industria de la comanda si preluare pana la livrare.  Ridicarea comenzilor prin drive-thru si curbside continua sa se raspandeasca.

Nevoia de rapiditate

Restaurantele sunt mai aglomerate ca niciodata. Viteza si comoditatea vor detine suprematia in 2020 si ulterior.

Hibrid / Legume / Sanatate

Consumatorii de astazi tin la sanatate. In timp ce se diversifica, o serie de elemente din meniu trebuie prezentate in timp util si eficient.

Este vorba despre spectacol

Este de asteptat ca restaurantele sa-si infuzeze serviciul cu si mai multa tehnologie, atat pentru procesul de comanda, cat si pentru divertisment pur.

 

Solutiile de afisare sunt un factor cheie pentru accelerarea modernizarii si digitalizarii restaurantelor QSR

 

Restaurantele de tip fast-food trebuie sa-si imbunatateasca modul de prezentare si evidentiere a meniului si serviciilor pentru a se diferentia de concurenta, precum si pentru a crea o experienta placuta pentru clienti. Ecranele digitale pot indeplini aceste cerinte cu imagini vii si informatii precise.

 

Ce ofera Samsung

 

Indiferent daca este folosita in interior sau in aer liber, orientata spre consumator sau orientata spre angajat, semnalizarea digitala impresioneaza pe oricine, captand atat atentia consumatorilor, cat si concurentilor. Samsung si-a folosit cunostintele si tehnologia pentru a reinventa industria fast-food.

 

 

 

 

Menu board digital in aer liber

Furnizati informatii clare si precise

 

Menu board-ul digital in aer liber trebuie sa poata rezista la diferite conditii dure, de la temperaturi ridicate pana la vandalism. Solutiile de afisare Samsung QSR sunt capabile sa prezinte imagini vibrante si informatii clare in orice moment.

 

 

Menu board digital de interior

Atrageti clientii cu elemente de meniu evidentiate

 

Menu board-ul digital nu trebuie sa aiba doar continut clar si luminos, ci trebuie sa fie si actualizat. Samsung ofera afisaje care imbunatatesc spatiul oricarui QSR cu panoul sau non-glare, luminos si cu contrast puternic.

 

 

Self-order kiosk

Accelerarea procesului de comanda si plata

 

Prin intermediul tehnologiei tactile capacitive a ecranului interactiv Samsung si a unui design user friendly, clientii QSR pot face cu usurinta comenzi fara sa astepte la coada, interactionand foarte putin cu personalul.

 

 

Solutii si servicii de management

Gestionati semnalizarea digitala si continutul cu solutiile tehnologice Samsung

 

Chiar daca furnizati acelasi continut in același timp sau il personalizati in functie de QSR, solutiile intuitive de management Samsung ofera fast-food-urilor un control complet si usor.

 

Dsiplay atractiv

Captati atenția clientilor cu imagini convingatoare

 

Ecranele digitale mari pe care este afisat meniul sunt punctul central al oricarui QSR, contribuind la crearea unei experiente culinare de inalta calitate. 

 

 

Solutie de gestionare a echipelor

Imbunatatiti colaborararea si productivitatea echipei

 

Solutiile de afisare Samsung pentru birouri pot crea noi oportunitati pentru QSR-uri, prin crearea unor spatii de lucru in care membrii echipei pot impartasi idei, indiferent de locatia lor in camera.