Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Retail Digital Signage – Reinventati experienta de cumparaturi

Tendintele pietei

Retailerii de astazi trebuie sa creeze experiente interesante

 

 

  • 53% dintre cumparatori sunt atrasi initial de aspectul exterior  al magazinului atunci cand intra prima data in mall
  • 57% dintre cumparatori ar dori sa primeasca promotii sau recenzii pentru articolele pe care intentioneaza sa le cumpere
  • 66% dintre cumparatorii care au incercat sa gaseasca informatii intr-un magazin spun ca nu au gasit toate informatiile de care aveau nevoie

 

Solutiile de afisare sunt un factor cheie pentru imbunatatirea experientei dinamice a clientilor

 

Cu solutiile de afisare digitale, retailerii pot imbunatati intreaga calatorie de cumparaturi a clientilor de la captarea atentiei pana la furnizarea de promotii in timp real. Aceasta noua tehnologie va spori satisfactia clientilor aducandu-i inapoi in magazin pentru cumparaturi viitoare.

 

 

Ce ofera Samsung?

 

Recunoscand ca toti consumatorii doresc sa fie stimulati vizual, precum si educati in timpul unei experiente de cumparaturi, Samsung a creat afisajele SMART Attraction, SMART Promotion si SMART Information. Pentru a raspunde nevoilor companiilor, Samsung a creat tehnologia SMART Management care permite utilizatorilor sa se conecteze in permanenta la afisaje.

 

Smart Attraction

Atrageti automat atentia clientilor

 

Semnalizarea exterioara a magazinului trebuie sa fie atractiva, distinctiva si interesanta pentru cumparatori pentru a-i atrage in experiente de cumparaturi. Magazinele pot beneficia de semnalizare digitala unica prin utilizarea solutiilor de afisare Samsung pentru mediul de retail.

 

 

Smart Promotion

Oferiti continut interesant, usor de tinut minte

 

Oferiti cumparatorilor informatii in timp ce sunt in magazin si, de asemnea, oferiti-le promotii pe care le pot folosi in timpul cumparaturilor. Solutiile de afisare Samsung pentru mediul de retail au capacitatea de a furniza o gama larga de informatii.

 

 

Smart Information

Furnizati continut personalizat, detaliat, clar si eficient

 

Furnizati informatii despre produse cumparatorilor pentru a avea mai multe cunostinte despre produse si pentru a oferi recenzii utile in timpul cumparaturilor. Solutiile de afisare Samsung pentru mediul de retail vor gasi o modalitate perfecta.

 

 

Smart Management

Gestionati complet continutul si dispozitivele 

 

Crearea si actualizarea continutului pe o intreaga retea sau pe un singur ecran sunt sarcini pe care retailerii le supravegheaza. Solutiile de afisare Samsung pentru mediul de retail ofera utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la afisajele lor, indiferent de locatie.