Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Rolul semnalizarii digitale in aplatizarea curbei COVID-19

Intrucat societatea cauta solutii inovatoare pentru combaterea pandemiei de coronavirus, multi din industria noastra considera ca semnalizarea digitala poate ajuta la aplatizarea curbei.

 

Semnalizarea digitala a fost intotdeauna un instrument cheie in schimbul de informatii – ceva care este mai valoros acum ca niciodata, contribuind la mentinerea sigurantei oamenilor si la informarea acestora intr-o perioada dificila.

 

Cea mai importanta aplicare a semnalizarii temporare este in orasele si comunitatile din toata tara care partajeaza mesagerie de urgenta sau in cadrul centrelor de asistenta medicala de urgenta, cum ar fi facilitatile de testare de tip drive-in si spitalele improvizate. Unitatile de asistenta medicala ar putea utiliza semnalizarea digitala existenta sau temporara pentru a partaja informatii despre disponibilitatea testarii, timpii de asteptare si in scopuri directionale. Semnalizatrea digitala ar putea fi, de asemnea, utilizata pentru a comunica cu pacientul prin intermediul tehnologiei de teleconferinta, limitand interactiunea dintre furnizorii de servicii medicale si pacientii care au fost posibil expusi sau testati pozitiv pentru virus.

 

 

 

De asemenea, magazinele alimentare, care functioneaza ca servicii esentiale de urgenta, inregistreaza un flux semnificativ de clienti. Prin plasarea unitatilor temporare in jurul cladirilor, magazinele ar avea capacitatea de a informa oamenii despre orar, starea livrarilor, stocuri si alertele de urgenata si actualizari. Semnalizarea ar putea fi controlata de la distanta si poate fi mutata cu usurinta in diverse locatii, in functie de necesitati. Si, daca sunt semnalizarea este folosita in aer liber, la intrari, aceasta ar transmite cu usurinta informatii utile – eliminand nevoia ca oamenii sa intre in interior sau sa sune pentru a afla detaliile.

 

In plus, cu distantarea sociala vitala pentru reducerea raspandirii virusului, integratorii lucreaza in prezent cu lacasurile de cult pentru a oferi servicii de drive-in, creand o alternativa la adunarile publice in persoana. Folosind semnalizarea digitala temporara pentru a partaja elementele vizuale ale serviciului, enoriasii raman in masinile lor si sunt capabili sa se conecteze la audio printr-un site web pe care il pot accesa folosind telefonul personal. Acest lucru permite enoriasilor sa se adune fara a pune pe nimeni in pericol. Desi in prezent este doar o optiune in anumite parti ale tarii, aceasta abordare poate fi o varianta buna in cazul in care situatia actuala va dura mai mult decat ne-am dori.

 

Pe masura ce continuam sa cautam modalitati de abordare a pandemiei si de aplatizare a curbei, noi, ca industrie, trebuie sa ramanem agili si sa colaboram la solutii creative care ne pot ajuta pe masura ce realitatea noastra zilnica se schimba. In aceste momente incerte, datoram comunitatilor noastre solutii care pot face diferenta si care ne vor duce de cealalta parte a acestei crize mai devreme sau mai tarziu.