Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung deschide o noua era de invatare colaborativa cu noul flipchart digital interactiv Samsung FLIP

Imbunatatiti experienta de invatare cu noul flipchart interactiv Samsung FLIP!

 

Valul de transformare digitala schimba mediul de invatare de astazi.  pentru clasa cu instrumentul sau interactiv de afisare digitala – Samsung Flip.

 

 

Samsung Flip este un display interactiv, ultra-high definition (UHD), care inlocuieste tablele analogice traditionale.

 

Pe ecranul sau de 55 de inci, utilizatorii pot introduce continutul existent printr-o varietate de optiuni de conectivitate ale dispozitivului si pot adnota direct pe ecran fie cu degetele, fie cu stiloul Passive Pen dual-sided.

 

Flip ofera pana la 20 de pagini de spatiu de scris intr-un flux continuu, pentru a facilita utilizarea eficienta si neintrerupta.

 

 

Faptul ca Samsung Flip poate fi personalizat este ceea ce il face instrumentul perfect pentru imbunatatirea predarii si pentru mentinerea angajamentului elevilor/studentilor.

 

Fiecare display Samsung Flip poate fi configurat fie in orientare portrait, fie landscape, in functie de nevoile unice ale clasei, si are un suport portabil, cu roti, pentru o transportare usoara si pentru flexibilitatea prezentarilor in sala de clasa.

 

 

Profesorii pot incepe predarea rapid si eficient prin partajarea continutului de pe telefonul mobil, laptop sau tableta pe ecranul Flip, toate afisate cu rezolutie UHD pentru cea mai convingatoare experienta de invatare.

 

De Samsung Flip nu beneficiaza doar profesorii; pana la patru participanti pot crea continut sau adnota direct pe ecran, fiind instrumentul perfect pentru proiectele de grup si alte activitati colaborative.

 

Samsung Flip poate inlocui cu succes tabla traditionala, fiind cel putin la fel de usor de utilizat – cu functia Eraser, continutul care nu mai este necesar poate fi pur si simplu sters cu mana si este salvat in mod automat si continuu in caz de sterge eronata.

 

 

Atunci cand cursurile se incheie, Samsung Flip stocheaza in siguranta intregul continut intr-o baza de date centrala, eliminand necesitatea recapitularilor greoaie sau a transcrierii de mana. Un sistem de protectie, garanteaza ca detaliile cursului sunt disponibile doar utilizatorilor autorizati. Dupa conectare, participantii la curs pot salva notitele din timpul cursului pe o unitate USB sau alte surse externe.

 

 

Flip revitalizeaza scoala. Colaborarea si cooperarea sunt esentiale pentru clase mai productive.“, a declarat Seung-oh Kim, directorul SKIS (Singapore Korean International School).

 

SKIS este prima scoala din lume care dispune de o gama completa de solutii digitale de afisare in salile de clasa.

 

La SKIS, flipchart-urile digitale Samsung FLIP au fost instalate in salile de clasa, biblioteca, laboratoare si gradinite, transformand designul incaperilor si modul in care profesorii si elevii comunica intre ei.