Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung DOOH – Difuzati mesaje dinamice in timp real

Tendințele pieței

 

Publicitatea DOOH (digital out-of-home) este o componenta cheie pentru cresterea industriei, in timp ce publicitatea OOH (Out-of-home) traditionala ramane constanta

 

1/2

din veniturile din publicitatea OOH vor trece la digital in 2021, in timp ce in 2016 vorbim doar de 1/3

37

din primele 100 de agentii de publicitate OOH si-au dublat cheltuielile in perioada T3 2016 – T3 2017

13%

Veniturile media globale DooH au crescut cu 13% in 2017

 

Solutiile de afisare sunt o solutie esentiala pentru a permite experiente de mesagerie dinamica in timp real

 

Pentru a captiva atentia publicului, solutiile de afisare digitala pot ajuta advertiserii sa se diferentieze de concurenta cu mesagerie dinamica si experienta de vizionare in timp real. 

 

 

 

 

Ce ofera Samsung

 

Samsung, furnizorul global numarul 1 de solutii de semnalizare digitala, ofera un portofoliu complet de solutii de afisare pentru o gama larga de aplicatii indoor si outdoor, inclusiv panouri publicitare, solutii pentru statii de autobuz, gari, metrou, aeroporturi, solutii pentru intrari si trotuare rulante, solutii de way-finding si solutii ad-case.

 

 

 

 

 

Panouri publicitare

Furnizati continut publicitar extrem de atractiv

 

LED-urile vibrante de exterior reinventeaza experienta panourilor publicitare pentru consumatori cu tehnologie de ultima generatie, in timp ce marcile castiga o conexiune mai stransa cu clientii lor.

 

 

Mobilier stradal / Staii de autobuz

Captati atentia spectatorilor si cresteti veniturile din publicitate

 

LED-urile intense de exterior si semnalizarea independenta intretin si informeaza cu reclame dinamice. Pasagerilor care asteapta le este furnizat continut atractiv vizual de la mai multe marci.

 

 

Intrari si trotuare rulante

Imbunatatiti experienta clientilor cu continut digital bogat

 

LED-urile de interior si video wall-urile incurajeaza consumatorii sa intre si sa se uite la produsele de vanzare intr-un mod relaxat. Advertiserii pot afisa articole de vanzare, noi linii de produse si pot oferi stimulente pietonilor pentru a-i convinge sa intre si sa faca cumparaturi.

 

 

AD-case

Influentati implicarea si achizitiile clientilor

 

Semnalizarea independenta convinge vizitatorii sa urmareasca, sa invete si sa interactioneze oriunde – fie intr-un mall, aeroport sau alt loc. Continutul convingator al anunturilor poate conduce clientii catre un anumit magazin sau poate incuraja vizitatorii sa scaneze un cod QR si sa cumpere online.

 

 

Way-finding

Informati si distrati clienții cu continut interactiv

 

Semnalizarea independenta si afisajele interactive ajuta si indruma oaspetii si imbunatatesc experienta clientilor in zonele cu trafic ridicat, cu informatii usor de gasit, ceea ce ajuta la imbunatatirea experientelor de cumparaturi si la navigarea mai usoara in aeroporturilor.

 

 

Solutie de management

Gestionati dispozitivele si conectati-va cu usurinta

 

Samsung MagicINFO si Smart Signage Platform (SSSP) ofera un control complet utilizatorilor. Utilizatorii pot crea si actualiza informatiile si continutul anunturilor usor si in functie de necesitati.