Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Semnalizarea digitala este un factor cheie pentru dezvoltarea industriei Pro AV

Se asteapta ca piata globala pro AV sa aiba o rata compusa de crestere anuala (CAGR) de aproape 11% in perioada 2018-2022, conform ultimului raport de cercetare de piata realizat de Technavio.

 

Un factor cheie care determina cresterea dimensiunii pietei globale pro AV este utilizarea sporita a semnalizarii digitale, potrivit companiei. Semnalizarea digitala a castigat o popularitate imensa de-a lungul anilor si a devenit un instrument principal pentru corporatii – acestea afiseaza continut pentru a transmite mesaje urgente publicului tinta. Industria de retail adopta tot mai mult sisteme de semnalizare digitala pentru a influenta comportamentul de cumparare al publicului tinta. Se preconizeaza ca aceast lucru va creste cererea pentru pro AV, deoarece ii ajuta pe marketeri sa isi promoveze numele de marca si informatiile aferente si, in plus, le permite consumatorilor sa ia decizii de cumparare in cunostinta de cauza.

 

Conform Technavio, incorporarea de tehnologii inovatoare va avea un impact pozitiv pe piata si va contribui semnificativ la cresterea acesteia in perioada de prognoza. Raportul de cercetare “The Global Pro AV Market 2018-2022” analizeaza si alte tendinte importante si factori de piata care vor influenta cresterea pietei in perioada 2018-2022.

 

 

Piata Pro AV globala: incorporarea tehnologiilor inovatoare

 

Cererea crescuta de echipamente pro AV deschide calea catre progresele tehnologice. Odata cu aparitia de noi produse si platforme, vanzatorii de echipamente pro AV au inceput sa integreze suport pentru noi categorii, precum continutul VR. Adoptarea si integrarea acestui continut specializat in ecosistemul pro AV existent va creste in perioada de prognoza. Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra cresterii pietei pro AV in perioada de prognoza.

 

„Vanzatorii de pe piata pro AV se concentreaza pe instruirea utilizatorilor asupra caracteristicilor echipamentelor pro AV. Furnizorii deruleaza programe de instruire care sunt concepute pentru a ajuta profesionistii AV sa dobandeasca cunostinte detaliate si sa inteleaga gama lor completa de solutii AV. Astfel de programe de instruire vor avea un impact pozitiv asupra cresterii pietei pro AV in perioada de prognoza”, a spus un analist de la Technavio.

 

Piata Pro AV globala: Analiza segmentarii

 

Acest raport de cercetare de piata segmenteaza piata pro AV globala in functie de tip (produse si servicii) si de regiuni cheie (America, APAC si EMEA).

 

America a detinut cea mai mare pondere a pietei mondiale pro AV in 2017, reprezentand o cota de piata de aproximativ 43 la suta, urmata de APAC si EMEA. Se preconizeaza ca APAC va inregistra o crestere semnificativa a cotei de piata si ca va depasi America pana in 2022. Cota de piata a Americii si a EMEA va scadea substantial in perioada de prognoza.

 

Alte domenii abordate in raport includ dimensionarea pietei, comparatii regionale, tendintele pietei etc.