Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Semnalizarea digitala si tehnologia Zero-Touch

 

In climatul actual, suntem constienti de tot ceea ce atingem: manerele usilor, pin pad-uri, robinete etc. Aceste suprafete induc anxietate pentru multi oameni.

 

Din fericire, tehnologia exista pentru a transforma aceste contacte frecvente in experiente fara atingere (touchless). Cu totii suntem familiarizati cu elementele de baza ale acestui concept – usi si cosuri de gunoi care se deschid in mod magic, baterii de baie si uscatoare de maini cu senzor, chiar si plati fara contact. In ultimul an am vazut ca experientele digitale s-au indreptat rapid catre aceasta tendinta zero touch.

 

Aceasta noua tendinta va creste la o scara si cu o viteza uluitoare. Vom vedea o schimbare rapida de la kiosk-urile cu ecran tactil. Tehnologia de voce se va muta din acasa si la birou. Dispozitivele mobile personale se vor conecta la cladiri si le vor controla. Mediile inconjuratoare vor fi integrate perfect cu o serie de senzori pentru a detecta si a raspunde automat la comportamentul uman.

 

Din acesta prespectiva, vom explora interventiile tehnologice care ii ajuta pe oameni sa se simta imputerniciți si increzatori in tot felul de spatii si experiente. Peste tot in lume, companile adapteaza experientele existente pentru o lume post-carantina, exploreaza o varietate de tehnologii touchless pentru diferite cazuri de utilizare:

 

  • Integrarea senzorilor
  • Comanda vocala
  • Detectarea gesturilor si recunoașterea faciala
  • Haptica
  • Distribuitoare automate si kios-uri de ultima generatie
  • Integrarea dispozitivelor mobile
  • Plati fara contact (contactless)

 

Indiferent unde va incadrati in spectrul de semnalizare digitala, este important sa raspundeti noilor asteptari de siguranta si salubrizare cu experienta zero-touch.