Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Seria Audac WX MK2 – un upgrade al acestor difuzoare de perete

Audac a anuntat un upgrade al difuzoarelor de perete seria WX MK2. Seria WX MK2 cuprinde atat difuzoare performante de interior, cat si de exterior, potrivite pentru o mare varietate de aplicatii, oferind o reproducere de inalta fidelitate a muzicii si vorbirii. Pentru o orientare optima, un suport de montare inclus permite montarea orizontala sau verticala, precum si focalizarea difuzorului in directia dorita. Datorita unui transformator de linie incorporat, acestea pot fi utilizate atat in ​​aplicatii de 100V, cat si in aplicatii cu impedanta mica (8 ohm).

Aceasta noua serie isi pastreaza toate atuurile, dar a fost imbunatatita in cateva domenii specifice, difuzoarele fiind mai durabile si mai usor de instalat/ utilizat. Conexiunea difuzoarelor de interior a fost schimbata cu un bloc terminal, ceea ce faciliteaza instalarea difuzoarelor WXMK2 pe perete. In plus, acestea pot fi conectate mai usor, in serie, cu mai multe difuzoare.

 

Materialul utilizat pentru suportul de montare al versiunilor de exterior a fost imbunatatit prin utilizarea aluminiului, ceea ce face ca seria WX MK2 sa fie si mai rezistenta la conditiile meteorologice extreme. Atat versiunile de interior, cat si cele de exterior sunt acum echipate cu un logo elegant AUDAC.

 

Difuzoarele WXMK2 pot fi instalate intr-o varietate de aplicatii, deoarece atat difuzoarele de interior cat si cele de exterior sunt disponibile in mai multe versiuni – 3″, 5¼” si 8″. In plus, sunt disonibile atat pe alb, cat si pe negru.

Ambalaje noi pentru un viitor mai bun

 

Noile difuzoare de perete universale, imbunatatite vor fi livrate intr-un ambalaj nou. 

 

Noul ambalaj pentru seria WX MK2 foloseste o cantitate semnificativ mai mica de plastic. In schimb, Audac a folosit carton degradabil, complet natural. Obiectivul companiei Audac pentru viitor este de a face ambalaje care sa nu contina plastic deloc. In acest fel, compania poate continua sa furnizeze solutii audio inovatoare fara ca acestea sa afecteze lumea frumoasa in care traim.