Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cum utilizeaza industriile sistemele people counting pentru a-si optimiza afacerile

 

Pandemia COVID-19 a accelerat nevoia de sisteme de numarare a persoanelor (peolpe counting) la nivel global. Se preconizeaza ca piata globala de sisteme de numarare a persoanelor va creste de la 818 milioane USD in 2020 la 1.333 milioane USD pana in 2025.

 

Principalii factori care determina cresterea acestei piete includ progresele tehnologice continue din industria de retail, preocuparile crescande privind siguranta si securitatea in locurile publice, nevoia tot mai mare de sisteme de numarare a persoanelor din diverse sectoare si cererea tot mai mare de asigurare a sigurantei oamenilor datorata COVID-19.

 

Utilizatorii finali, cum ar fi retailerii, supermarketurile, centrele comerciale si transporturile, adopta sisteme de numarare a persoanelor, care le permit sa obtina date in timp real despre numarul de vizitatori si ii ajuta sa mentina siguranta clientilor si a angajatilor.

 

Progrese tehnologice continue in industria de retail

 

Industria de retail a adoptat mai multe tehnologii, inclusiv marketingul digital, numararea persoanelor, analiza datelor, strategii omnichannel , inteligenta artificiala, realitate augmentata si multe altele.

 

Industria de retail a implementat sisteme de numarare a persoanelor pentru a-si intelege mai bine clientii si a le imbunatati experientele de cumparaturi. Prin integrarea senzorilor de numarare a persoanelor cu software-ul de analiza de retail, cum ar fi Platforma V-Count Business Intelligence, retailerii pot masura mai multi indicatori cheie de performanta (KPIs), cum ar fi rata de conversie, numarul de vizitatori, programarea personalului, traficul pietonal, timpul de stationare, raportul cumparator/ personal, fluxul de vizitatori in magazin etc.

 

Pe baza acestor indicatori, retailerii iau decizii de afaceri vitale pentru a-si sustine afacerea. Mai mult, in industria de retail, sistemele de numarare a persoanelor ofera mai multe avantaje, cum ar fi fiabilitate, precizie ridicata si capacitatea de a exclude cosurile, carucioarele si copiii din numarul total.

 

V-Count este un jucator important care ofera sisteme de numarare a persoanelor cu tehnologii avansate utilizate in industria de retail. Retailerii au folosit sistemele de numarare a persoanelor V-Count pentru a-si imbunatati ratele de conversie si profitabilitatea de-a lungul anilor.

 

De exemplu, retailerul global de incaltaminte Crocs a folosit solutii de analiza si numarare a persoanelor V-Count, care au contribuit la imbunatatirea ratelor de conversie cu doua puncte intr-un an la cele trei principale piete de desfacere.

 

In mod similar, Samsung a folosit solutii de analiza si de numarare a persoanelor V-Count pentru a-si creste ratele de conversie cu 5% in magazinele Samsung din Turcia.

 

Preocupari tot mai accentuate pentru siguranta in biblioteci, muzee, teatre si locuri publice

 

In locurile publice, cum ar fi bibliotecile, mijloacele de transport in comun si muzeele, dispozitivele de numarare a persoanelor pot fi utilizate pentru optimizarea personalului in functie de numarul de vizitatori. De asemenea, pot fi utilizate in transport pentru a programa trenurile si autobuzele in functie de numarul de pasageri. Prin urmare, sistemele de gestionare a multimii, sistemele de securitate si supraveghere, sistemele de numarare a persoanelor, sistemele de gestionare a cozilor de asteptare si sistemele de gestionare a fluxului de clienti sunt adoptate in locuri publice.

 

In plus, sistemele de numarare a persoanelor bazate pe camere ofera securitate si supraveghere in locatii publice si orase inteligente, inclusiv parcuri, strazi, poduri si alte locuri publice pentru a detecta incalcari ale regulilor si brese de securitate.

 

Nevoia crescanda de sisteme de numarare a persoanelor in industria ospitalitatii, sportului si divertismentului

 

Industria ospitalitatii si cea a divertismentului au folosit sisteme de numarare a persoanelor pentru a intelege mai bine clientii si a imbunatati operatiunile de afaceri, deoarece acestea sunt cruciale in generarea indicatorilor de performanta. Industriile ospitalitatii si divertismentului includ hoteluri, restaurante, cazinouri, locatii cu jocuri, cluburi si stadioane.

 

Sistemele de numarare a persoanelor sunt utilizate in aceste locuri pentru gestionarea cozilor, analiza hartilor termice, imbunatatirea securitaiti, masurarea popularitatii jocurilor noi șsi sortarea jucatorilor si non-jucatorilor.

 

Mai mult, numararea persoanelor poate fi utilizata pentru a genera indicatori de performanta, cum ar fi rata medie zilnica (ADR), venitul per camera disponibila (RevPAR), rata de ocupare, durata medie a sederii in hoteluri, veniturile brute din jocurile de noroc (GGR), veniturile nete din jocurile de noroc (NGR ), costul per achizitie (CPA), fluctuatia de personal (CR) si valoarea reala a clientilor (CLV) in cazinouri. Acesti indicatori de performanta ajuta companiile sa obtina informatii mai aprofundate si sa ia decizii de afaceri mai bune.

 

V-Count ofera solutii de numarare a persoanelor si de gestionare a traficului de clienti pentru clienti locali si internationali si marci de top care includ retaileri, centre comerciale, supermarketuri, restaurante, biblioteci, banci, sali de sport, muzee si alte locuri publice din peste 110 tari.