Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sistemele de Adresare Publica trebuie sa indeplineasca anumite cerinte

Sistemele Public Address sunt folosite in principal in locurile in care este necesar un sunet ambiental de intensitate medie (confortabil si relaxant) si un sistem de difuzare a anunturilor sau a mesajelor informative. Sistemele pot fi folosite in sonorizari de spatii atat la interior, cat si la exterior. Sunt flexibile, configurabile in functie de cerintele specifice si disponibile intr-o gama variata de modele, cu diferite caracteristici tehnico-functionale, oferind solutii capabile sa satisfaca orice cerinta: de la sisteme simple, economice pana la cele profesionale, complexe.

 

Sistemul trebuie sa asigure o acoperire uniforma a sunetului, indiferent de pozitia ascultatorilor si de configuratia locatiei (forma, mobilier, etc). Acest lucru se poate realiza numai folosind difuzoare amplasate in diferite puncte. Tehnologia pe 100V (caracteristica principala a sistemelor Public Address) permite instalarea in paralel a tuturor incintelor acustice, spre deosebire de un sistem Hi-Fi in care este necesara o combinatie intre instalarea in paralel si in serie. Acest lucru este aproape imposibil de realizat in spatii foarte mari din cauza complexitatii solutiei si a cantitii foarte mari de cabluri necesare. De asemenea, daca un difuzor cedeaza, vor ceda toate celelalte difuzoare legate in serie, ceea ce nu se intampla in cazul tehnologiei PA pe 100V.

 

Instalatia de adresare publica si evacuare este la fel de importanta ca si instalatia de detectie a incendiului si alte instalatii de securitate si supraveghere. Atunci cand sunt in joc vietile oamenilor nu se poate face niciun compromis.

 

RomAudioVideo pune la dispozitia clientilor sai sistemul VM-3000, primul sistem de Alertare, Evacuare Vocala, Anunturi, Adresare Publica si Muzica Ambientala, certificat in totalitate EN-54 de la Toa Electronics. Un sistem de adresare publica compact, de inalta calitate.

 

Acest sistem usor de instalat si utilizat ofera funtiile de Adresare Publica, Anunturi si Muzica Ambientala, functii ce asigura in mod constant un nivel ridicat de inteligibilitate.

Sistemul VM-3000 proceseaza si controleaza digital semnalul audio, si poate fi configurat sau operat direct prin utilizarea comenzilor si ecranului LCD de pe panoul frontal. Un soft PC dedicat se poate utiliza pentru configurarea prin LAN.

Incorporarea amplelor capabilitati funtionale, fiabilitatea si versatilitatea fac VM-3000 un sistem de difuzare de urgenta extrem de performant si rentabil.