Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sistemele de alarmare vocala ProSound contribuie la protejarea vietilor omenesti

Studiile arata ca mesajele vocale sunt mai eficiente pentru avertizarea oamenilor si pentru evacuarea cladirilor decat semnalele tonale. In termeni concreti, acest lucru inseamna ca instalarea unui sistem de alarmare vocala contribuie la protejarea vietilor omenesti.

 

Cu acest subiect sensibil, legislatia este bazata pe cerinte menite sa asigure cel mai inalt nivel de siguranta. O parte esentiala a acestor cerinte se refera la componentele tehnice ale sistemelor de alarmare la incendiu si de alarmare vocala. De exemplu, un sistem de alarmare vocala trebuie proiectat si construit cu produse certificate care respecta normele DIN EN54 (DIN EN54-4 surse de alimentare, DIN EN54-16 tehnologie centrala, DIN EN54-24 difuzoare).

 

 

TOA Electronics ofera sisteme de alarmare vocala certificate complet EN54 care pot fi adaptate in mod optim la conceptul de cladire si camera respectiv. Calitatea difuzoarelor selectate este decisiva pentru eficacitatea anunturilor de alarma, motiv pentru care alegerea difuzoarelor corecte pentru locatia respectiva are o importanta decisivă. Cu difuzoare certificate, proiectantul poate garanta ca volumul este adaptat fiecarei zone si ca anunturile sunt transmise intotdeauna cu cea mai buna inteligibilitate a vorbirii. Prin adaugarea difuzorului HX-7 Line Array la gama de produse certificate disponibile, sunt disponibile noi posibilitati pentru instalatori si proiectanti de a-si echipa proiectele – in special in sali mari sau stadioane.

 

 

HX-7 este un difuzor tip line array compact cu unghi de dispersie reglabil si tehnologie SYNC-Drive™ waveguide pentru tweeter. Designul exceptional al HX-7 combina patru module, care pot fi reglate vertical la 0 – 15 – 30 – 45° sau chiar 60° si, prin urmare, pot fi adaptate perfect la conditiile locale si la diferitele cerinte acustice. Daca este necesar, sistemul poate fi extins cu un subwoofer pentru a oferi o reproducere si mai buna a basului. Indiferent daca este vorba despre un station, o sala de concerte, o sala de spectacole sau o sala de expozitie – HX-7 ofera o inteligibilitate excelenta a vorbirii, o eficienta remarcabila si o gama larga de optiuni de instalare.

 

Despre TOA Electronics Europe
 

Fondata in 1934 in orasul japonez Kobe, compania TOA se bazeaza pe mai mult de 80 de ani de experienta in cercetarea in domeniul dezvoltarii si comercializarii tehnologiilor audio si de securitate profesionale. Incepand cu primul megafon tranzistor, TOA a devenit o companie care opereaza la nivel global, iar acum vinde sisteme de evacuare vocala si solutii acustice in peste 120 de tari. TOA Electronics Europe GmbH este filiala europeana a TOA Corporation si este responsabila pentru operatiunile de afaceri de pe pietele EMEA.

 

“Noi furnizam sunet, nu echipament”. TOA ofera solutii audio profesionale pentru toate tipurile de aplicatii – de ex. scoli, sali de concerte, centre comerciale, aeroporturi si stadioane.

 

Gama de produse TOA include:

  • Sisteme de evacuare vocala si difuzoare certificate
  • Sisteme de intercomunicatie
  • Difuzoare
  • Sisteme ProSound
  • Sisteme de microfoane wireless
  • Sisteme de conferinta