Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutie Digital Signage portabila, de exterior, alimentata cu baterii

43” Outdoor Digital Android Battery A-Board

 

Kiosk portabil care poate fi actualizat in orice moment

 

Datorita carcasei usoare, a rotilor robuste si a designului rezistent, acest ecran inovator poate fi mutat cu usurinta de catre o singura persoana.

 

Poate fi actualizat in cateva secunde, fie prin stick USB, fie utilizand portalul online CMS Allsee.

Display alimentat cu baterii

 

Bateria litiu-polimer integrata revolutioneaza modul in care puteti utiliza semnalizarea digitala. Aceasta solutie cu baterie slimline va ofera peste 14 ore de functionare cu o singura incarcare de 7 ore.

 

 

Bara de blocare securizata

 

Odata pus in pozitie, rotile rezistente pot fi blocate cu bara de blocare incorporata. Pentru securitate suplimentara, un lacat poate fi utilizat pentru a bloca display-ul.

 

 

Carcasa rezistenta la intemperii IP65

Carcasa are un grad de protectie IP65, ceea ce inseamna ca este rezistenta la praf si alte particule, precum si la umezeala. De asemenea, are o fata din sticla temperata pentru a proteja panoul LCD.

 

Luminozitate ridicata

 

Panoul LCD cu luminozitate de 700cd/m² utilizat pentru acest afisaj este de pana la trei ori mai stralucitor decat un televizor obisnuit, ceea ce il face ideal pentru spatiile exterioare.

 

 

Plug & Play

 

Plug & Play este cea mai simpla metoda de a incarca continut pe ecran. Pur si simplu incarcati imagini si videoclipuri pe un stick USB, introduceti-l in afisaj, asteptati copierea continutului si apoi scoateti-l. Imaginile si videoclipurile dvs. vor fi redate acum intr-o bucla continua.