Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii audio all-in-one – Seria MFA de la Audac

Audac a lansat seria revolutionara premiata MFA. Seria MFA ofera o adevarata solutie all-in-one pentru nenumarate aplicatii, de la mici baruri si restaurante la magazine de vanzare cu amanuntul de dimensiuni medii, instalatii corporative, facilitati sportive si multe altele.

MFA208

Solutie audio all-in-one

2 x 40W – 4Ω

80W bridge – 70 / 100V

MFA208

Solutie audio all-in-one

2 x 40W – 4Ω

80W bridge – 70 / 100V

Caracteristici

 

  • Slot SourceCon™ integrat
  • Amplificare stereo si flexibilitate a zonei a doua prin intermediul iesirii de linie
  • Control prin panoul frontal, AUDAC Touch™ 2 si panoul de perete MWX45
  • DSP avansat cu gestionarea difuzoarelor WaveDynamics™
  • Design compact
  • Compatibilitate TCP / IP, RS232, RS485 si Dante (optional)
  • Prioritate fata de Dante™ (latenta <100ms)

 

Domenii de aplicare

 

  • Retail
  • Corporate
  • Baruri si restaurante

 

Slot modul SourceCon™ integrat

 

Slotul integrat pentru modulul SourceCon™ permite implementarea oricArui modul compatibil disponibil, oferind o adevarata solutie all-in-one.

 

* Module SourceCon™ disponibile optional.

Sisteme de automatizare

 

Ambele modele ale seriei MFA pot fi controlate prin RS232, RS485 si TCP/IP, permitand implementarea cu sisteme de automatizare casnice si industriale si dispozitive periferice.

 

Aplicatia AUDAC Touch™ 2, disponibila gratuit, va permite sa controlati seria MFA de pe orice dispozitiv din orice locatie si in orice moment.

 

Retineti: seria MFA si dispozitivul inteligent ar trebui sa fie conectate la aceeasi retea.

 

Compatibilitate Dante™

 

Cand este instalata interfata de retea audio Dante™ ANI44XT (optionala), puteti partaja muzica din modulul SourceCon™ instalat sau semnalul de intrare de linie conectat in intreaga retea audio Dante™. In plus, toate aceste intrari Dante™ pot ​​fi selectate individual pe zona, permitand o configurare usoara. Folosind Dante™, puteti reda chiar si mesaje prioritare cu latenta aproape zero (100 ms).

 

Vizualizare ca administrator

 

Nu doriti ca altii sa va incurce setarile? Seria MFA are un nivel de utilizator si un nivel de administrator protejat prin parola. Utilizatorii pot modifica doar intrarea si volumul sistemului, in timp ce administratorii pot vizualiza si personaliza toate setarile.

 

Conectivitate periferica

 

O intrare echilibrata microfon / linie permite conectarea unui microfon de anunturi cu compatibilitate pentru microfoanele cu condensator, utilizand sursa de alimentare phantom integrata (15V).

 

Sistem descentralizat cu mai multe zone

 

MFA dispune de o conexiune de iesire de linie, creand posibilitatea scalarii puterii de iesire pentru a indeplini atat cerintele proiectelor la scara mica, cat si pe cele ale proiectelor la scara mare. In cazul in care puterea disponibila intern se dovedeste a fi insuficienta sau in situatii in care este necesara extinderea viitoare, conexiunile de iesire de linie ofera solutia necesara.

Creati o zona mare sau adaugati o a doua zona stereo folosind iesirea de linie, unde intrarea individuala si controlul volumului pot fi controlate prin panoul frontal, TCP/IP sau AUDAC Touch™ 2.

 

Compatibil Touchlink™

 

TouchLink ™ este un sistem ingenios care poate fi utilizat pentru crearea zonelor virtuale prin conectarea mai multor dispozitive compatibile TouchLink™. In AUDAC Touch™ 2 puteti selecta mai multe dispozitive sau canale de amplificare care ar trebui sa reactioneze la utilizator ca o singura zona.

 

*Se asteapta sa fie compatibil din aprilie 2021.