Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii de afisare vizuala Samsung pentru camere de control

 

Tendintele pietei

 

Factorii de decizie din ziua de azi cauta modalitati de a monitoriza mai multe fluxuri de informatii mai eficient

 

 

Cresterea pietei

Se preconizeaza ca piata camerelor de control de securitate va creste de la 6,71 miliarde USD in 2017 la 10,00 miliarde USD pana in 2023, la o CAGR (rata anuala compusa de crestere) de 6,80% pe parcursul aceleiasi perioade.

 

Tehnologia LED

„Trecerea de la ecrane de  proiectie si pereti de afisare formati din cuburi laser hibrid la tehnologia de perete video LED este populara”

 

Pastrati energia camerei de control cu cea mai buna tehnologie de afisare vizuala

 

Timp de multi ani, camerele de control au functionat ca centre de informatii critice pentru diverse organizatii de pe glob. Un element esential al oricarei camere de control care functioneaza corect este cea mai recenta tehnologie de afisare. Pentru a monitoriza mai multe fluxuri de informatii in mod eficient factorii de decizie trebuie sa fie echipati cu informatii clare, iar tehnologia de afisare care ofera cea mai buna calitate a imaginii din industrie si eficienta operaționala fiabila poate face toata diferenta.

 

Ce ofera Samsung

 

Gama cuprinzatoare de afisaje profesionale Samsung este creata pentru camerele de control. De la semnalizare digitala LED la scara larga si video wall-uri vizibile in intreaga camera, pana la detalii incredibile disponibile in QLED 8K Signage si chiar monitoare ultra-largi, de inalta rezolutie, echipele vor avea tehnologia potrivita pentru a-si duce treaba la bun sfarsit.

 

 

 

 

Semnalizare LED

 

Detaliu al imaginii si contrast de neegalat construite sa dureze

 

Optiunile de afisare LED de la Samsung ofera o vedere perfecta a informatiilor critice, design unic, personalizabil, instalare usoara si performanta garantata pentru a mentine camera de control functionala in orice moment.

 

 

Video Wall & Business Monitor

 

Vizionare imersiva, neintrerupta, cu o calitate incredibila a imaginii

 

Un video wall este adesea in centrul unei camere de control, oferind o vizibilitate clara pentru monitorizare si intretinere eficienta. Ecranele Samsung ofera luminozitate optima, rezolutie inalta, un design curbat imersiv si performanțe de lunga durata in orice mediu.

 

 

QLED 8K Signage

 

Transmiterea clara a informatilor critice

 

Video wall-urile Samsung si QLED 8K Signage ofera o imagine clara, garantand ca toti membrii personalului din camera de control vad toate informatiile critice de care au nevoie pe un singur ecran uniform, la cea mai inalta rezolutie.

 

 

Semnalizare UHD

 

Captarea atentiei clientilor cu un mesaj de bun venit impactant

 

Semnalizarea digitala vibranta saluta fiecare vizitator de pe stadion, distrand si informand cu continut dinamic si promotii. Continutul vizual atractiv de la mai multe marci, incurajeaza interactiunile si cumparaturile.

 

 

SOLUTIE DE CALIBRARE

 

Calitate precisa si rafinata a imaginii

 

Instrumentele de calibrare Samsung, Color Expert LED si Color Expert Pro ofera criterii complete de personalizare si calibrare a culorilor. In plus, optiunea de calibrare mobila dispune de un proces de ajustare simplificat. Cu uniformitate pana la nivel de pixelilor, culorile și imaginile sunt prezentate exact asa cum se doreste.