Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii de conferinta audio pentru o colaboarare eficienta

Conferinte simple, comunicare clara

 

Cheia unei colaborari eficiente este sa ii poti auzi si intelege pe ceilalti participanti in mod clar. Solutiile de conferinte audio de la Yealink sunt concepute pentru a incuraja colaborarea productiva la distanta si pentru a rezolva provocarile obtinerii unui echilibru intre calitate, experienta utilizatorului si accesibilitate.

 

Telefoanele de conferinta audio Yealink satisfac diverse medii de intalnire. Indiferent daca este vorba despre sali de intalnire mari, sali de intalnire mici sau sali de tip huddle room wireless, clientii vor gasi cu usurinta alegerea potrivita cu Yealink, intrucat fiecare telefon de conferinta Yealink este echipat cu tehnologia de testare a zgomotului Yealink (Yealink Noise Proof Technology) si vine cu trei retele de microfoane, functii avansate si un design usor de utilizat.

 

 

Experienta audio premium pentru toata lumea

 

  • Telefoanele de conferinta audio Yealink sunt concepute pentru a face intalnirile la distanta productive, astfel incat nu va trebui sa treceti prin agonia sunetului de calitate scazuta si a distragerilor enervante. Dotate cu calitate audio full-duplex si HD, telefoanele capteaza si transmit conversatii cu sunet amplu.

 

  • Si mai bine, Yealink a dezvoltat tehnologia de testare a zgomotului (Noise Proof Technology) pentru a elimina zgomotul de fundal si ofera servicii fara zgomot chiar si intr-un mediu aglomerat. Telefoanele dezactiveaza automat microfonul atunci cand nu este detectata o voce umana si reduc zgomotul de fundal la minimum atunci cand vorbiti.

 

 

Preluarea sunetului prin microfon de la o distanta de 6 metri

 

  • Telefoanele de conferinta audio Yealink combina trei sisteme de microfoane sensibile si full-duplex cu o gama de preluare a sunetului prin microfon de la o distanta de 6 metri. Participantii la intalnire se pot deplasa liber prin camera cu increderea ca vocile lor vor fi complet captate si reproduse clar.

 

  • In plus, gama de acoperire poate fi extinsa pe CP960 cu Wireless Mic CPW90, care utilizeaza tehnologie DECT fiabila si sigura. Se potriveste perfect spatiilor mai mari, cu o gama de preluare vocala de 10 metri si faciliteaza mobilitatea in intervalul de receptie a semnalului.

 

Control si functionare simple

 

  • Telefoanele de conferinta audio Yealink dispun de un design cu carcasa metalica in forma de Y, care nu este doar elegant si cu aspect profesional, ci si portabil.

 

  • Pentru a satisface nevoile diferite, telefoanele vin in doua modele UI. CP960 are un ecran tactil de cinci inci care ofera control si functionare directe si usoare. CP920 si CP930W, pe de alta parte, ofera o tastatură tactila sensibila, care pune tastele functionale principale de conferinta la indemana utilizatorului.

 

  • Trei butoane “one-touch mute” cu indicatoare LED permit comutarea simpla intre “mute” si “unmute” si reduc manevrarea accidentala.

 

 

Interoperabilitate larga

 

Telefoanele de conferinta audio Yealink se bazeaza pe standardele SIP deschise ale industriei și sunt certificate cu cele mai importante platforme UC. Clientii pot beneficia de integrarea perfecta, care garanteaza atat performanta, cat si functionalitatea. Urmatoarele sunt cateva dintre platformele certificate.