Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii de masurare a temperaturii si de recunoastere faciala anti COVID-19

Solutie de masurarea a temperaturii si de recunoastere faciala contactless cu software inclus

DISPLAY 8″ CU TERMOMETRU SI RECUNOASTERE FACIALA

 

 

Verificare automata a temperaturii contactless

 

Utilizand un sistem dual-chip Melexis, impreuna cu un ventilator de racire, modulul de imagistica termica masoara temperatura ambianta, precum si temperatura corpului utilizatorului pentru a maximiza precizia. Gama completa de temperatura a senzorului este de la -40°C pana la +85°C cu o precizie de ±0,3°C. Natura automata a acestui sistem nu numai ca reduce eficient munca manuala, dar inseamna si ca este complet fara contact (contactless), ceea ce este extrem de important in ziua de azi.

 

Recunoasterea faciala de inalta securitate

 

Cu o precizie de identificare de 99,7%, aceasta solutie poate fi folosita si ca sistem de check in/out pentru birouri, depozite si alte locatii sigure. Puteti crea chiar o lista alba si o lista neagra pentru a controla si restrictiona accesul, precum si pentru a inregistra toate intrarile in cladire. 

 

 

Solutie All-in-One

 

Acesta este un sistem la cheie, compus dintr-un panou IPS 24/7, camere de recunoastere faciala cu doua lentile, un modul de imagistica termica, o lampa indicatoare, integrare optionala RFID/NFC si chiar software pentru a controla, inregistra si monitoriza toate functionalitatile.

 

Sincronizare cu sistemele existente

 

Utilizand interfata de conectare, aceasta solutie poate fi integrata cu sistemele de usa sau de ticketing existente. Folosind software-ul inclus, puteti stabili conditiile de intrare, cum ar fi: un interval de temperatura acceptat; prezenta unei masti de protectie; si permiterea sau restrictionarea accesului anumitor persoane.

 

Software Inclus

 

Software-ul folosit pentru setarea conditiilor de intrare este inclus fara costuri suplimentare si poate fi instalat cu usurinta pe propriul PC sau server pentru a maximiza securitatea. Reglati intervalul de temperatura acceptabil, activati sau dezactivati detectarea mastilor si alarma de febra si controlati sistemul de recunoastere faciala atunci cand este folosit ca solutie de check in/out.

 

Alarma febra

 

Cand temperatura unui utilizator depaseste un numar stipulat, se activeaza o alarma audio si vizuala pentru a avertiza utilizatorul ca are febra. Aceasta caracteristica poate fi dezactivata daca nu este necesara.

 

 

Sistem de detectare a mastilor

 

Pe langa citirea temperaturii corpului uman, sistemul poate verifica, de asemenea, daca utilizatorul poarta o masca de protectie. Aceasta caracteristica poate fi dezactivata daca nu este necesara.

 

Optiuni de montare

 

Ca dotare standard, aceasta solutie vine cu un suport reglabil pentru montare pe birou. Printre optiunile de montare optionale se numara: un suport pentru incastrare in perete sau un suport de perete reglabil, un suport de masa sau un suport de podea. Toate suporturile optionale au o banda luminoasa LED albastra integrata.

 

 

Statie automata de igienizare a mainilor (optional)

 

Daca utilizati un suport de podea, puteti adauga si o statie de igienizare a mainilor pentru a oferi un nivel suplimentar de siguranta.

 

Locatii posibile

 

Aceste display-uri sunt proiectate pentru locatii in care este necesara verificarea temperaturii, detectarea mastilor sau recunoasterea faciala. Aceste medii includ: magazine, birouri, depozite, sali de sport, universitati etc.