Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii Digital Signage anti COVID-19 de la AllSee

Pentru a ajuta clientii din fiecare sector industrial sa combata COVID-19, Allsee a creat o serie de solutii specifice. Pentru a aborda explicit noile probleme cu care se confrunta utilizatorii finali, care au fost aduse in atentia Allsee de catre partenerii lor, au dezvoltat recent doua game noi. In plus, Allsee a prezentat si cateva utilizari noi pentru unele dintre produsele lor existente. Impreuna, aceste produse alcatuiesc gama Allsee COVID-19.

 

 

Display Digital Signage Android cu statie de igienizare a mainilor

 

 • Combinati igienizarea mainilor cu semnalizarea digitala – In prezent, igiena personala este esentiala, iar acolo unde nu sunt disponibile instalatii de spalare a mainilor, aceste afisaje sunt ideale. Acestea combina o statie de igienizare a mainilor cu o solutie de semnalizare digitala versatila, care poate fi actualizata instantaneu de pe portalul online Allsee sau folosind un stick USB.
 • Solutie fara contact – Pe langa faptul ca au o statie de igienizare a mainilor automata, fara contact, aceste afisaje vin cu un upgrade de retea si cu un abonament gratuit pe o perioada de un an ca standard, astfel incat pot fi actualizate de pe portalul online CMS al Allsee. Nu au butoane sau comenzi externe si au un timer on/off automat pentru a reduce contactul dupa instalare.
 • Siguranta pe primul loc – Deoarece sunt fabricate dintr-o carcasa robusta din otel, sunt ideale pentru orice locatie publica. Rezervorul de dezinfectant are o capacitate de 700 ml, la fel ca majoritatea statiilor de igienizare standard de pe piata, pentru a maximiza siguranta atunci cand utilizati un produs de dezinfectare a mainilor cu o concentratie ridicata de alcool (conform recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii). Rezervorul de dezinfectant este, de asemenea, complet izolat de componentele electronice interne din aceleasi motive de siguranta.
 • 3 ani garantie – la fel ca toate celelalte solutii Allsee; Allsee ofera o garantie comerciala completa de 3 ani si asistenta tehnica gratuita pe viata.
 • Utilizare 24/7 – Aceasta este o adevarata solutie comerciala. Construita folosind un panou LCD si componente de cea mai buna calitate, este proiectata sa fie in uz constant, ceea ce este esential pentru unele locatii.
 • Suport optional disponibil – Puteti utiliza suportul de perete gratuit, care este inclus, sau puteți utiliza suportul elegant de podea (optional), pentru o portabilitate usoara. Suportul modern de podea are, de asemenea, o banda LED albastra iluminata.
 • Utilizare in diverse locatii – Aceste afisaje pot fi utilizate cu adevarat in orice locatie in care nu exista apa si sapun in apropiere. Mediile populare includ magazine, sali de sport, birouri, scoli, depozite si spitale.

 

 

Display cu termometru si recunoastere faciala

 

 • Verificarea automata a temperaturii fara contact – Folosind un sistem dual-cip Melexis, impreuna cu un ventilator de racire, modulul de imagistica termica masoara temperatura ambientala, precum si temperatura corpului utilizatorului pentru a maximiza precizia. Intervalul de temperatura al senzorului este de -40° C pana la 85° C cu o precizie de ± 0,3° C. Acest sistem automatizat nu numai ca reduce eficient munca manuala, ci este in intregime contactless, ceea ce este extrem de important in lumea de azi.
 • Sistem de detectare a mastilor – Pe langa citirea temperaturii corpului uman, sistemul poate verifica, de asemenea, daca utilizatorul poarta o masca de protectie respiratorie. Aceasta caracteristica poate fi dezactivata daca nu este necesara.
 • Alarma febra – Cand temperatura unui utilizatorului depaseste temperatura prevazuta, o alarma audio si vizuala se activeaza pentru a avertiza utilizatorul ca are febra. Aceasta caracteristica poate fi, de asemenea, dezactivata daca nu este necesara.
 • Sincronizare cu sisteme existente – Folosind interfata de conectare, aceasta solutie poate fi integrata cu sistemele de usa sau de ticketing existente. Folosind software-ul inclus, puteti stabili conditiile de intrare, cum ar fi un interval de temperatura acceptabil, verificarea mastilor si intrarea sau restrictia unui utilizator.
 • Software inclus – Software-ul folosit pentru setarea conditiilor de intrare este inclus fara costuri suplimentare si poate fi instalat cu usurinta pe propriul PC sau server pentru a maximiza securitatea. Reglati intervalul de temperatura acceptat, activati sau dezactivati detectarea mastilor si alarma de febra si controlati sistemul de recunoastere faciala atunci cand il folositi ca solutie de check in/out.
 • Statie de igienizare a mainilor automata (optional) – Daca utilizati suportul de podea, puteti adauga, de asemenea, un dispenser pentru dezinfectant (optional) pentru a oferi un nivel suplimentar de siguranta.
 • Recunoasterea faciala de inalta securitate – Cu o precizie de identificare de 99,7%, aceasta solutie poate fi folosita si ca sistem de check in/ out pentru birouri, depozite si alte locatii. Puteti chiar crea o lista alba si o lista neagra pentru a controla si restricționa accesul, precum si pentru a inregistra toate intrarile in cladire. Reglati nivelurile de securitate de identificare de la utilizarea fotografiei de pe o carte de identitate la standardul militar de nivel inalt, utilizand o scanare 3D a fetei si verificarea temperaturii corpului.
 • Optiuni de montare – Ca standard, aceasta solutie vine cu un suport de masa reglabil. Printre optiunile de montare optionale se numara: un suport de perete reglabil, un suport de masa/ birou sau un suport de podea. Toate suporturile optionale au o banda LED albastra integrata.
 • Locatii posibile – Aceste afisaje sunt proiectate pentru locatii in care este necesara verificarea temperaturii, detectarea mastilor sau recunoasterea faciala. Aceste medii includ magazine, birouri, depozite, sali de sport si colegii.

 

 

A-board digital cu baterii pentru utilizare in aer liber

 

 • Kiosk mobil actualizabil instantaneu – Aceasta solutie poate fi mutata cu usurinta de catre o persoana in orice locatie pentru a transmite sfaturi si orientari guvernamentale care se schimba frecvent. Continutul difuzat poate fi actualizat in cateva secunde, fie prin USB stick, fie folosind portalul online CMS Allsee.
 • Carcasa rezistenta la intemperii IP65 – Carcasa are un grad de protectie IP65 ceea ce inseamna ca este rezistenta la praf si alte particule, precum si la umezeala. De asemenea, are o fata din sticla temperata pentru a proteja panoul LCD.
 • Ecran alimentat cu baterii – Bateria litiu-polimer integrata revolutioneaza modul in care puteti utiliza semnalizarea digitala. Aceasta solutie cu baterie va ofera peste 14 ore de functionare continua cu o singura incarcare de 7 ore.
 • Luminozitate ridicata – Panoul LCD cu o luminozitate ridicata de 700cd/m² este de pana la trei ori mai stralucitor decat un televizor obisnuit, ceea ce il face ideal pentru spatiile exterioare.
 • Bara de blocare securizata – Odata pozitionat, rotile display-ului pot fi blocate cu bara de blocare incorporata. Pentru securitate suplimentara, pote fi utilizat si un lacat.
 • Versiune pentru interior disponibila – Pentru locatiile in care nu este nevoie de un A-board de exterior, Allsee ofera si o versiune de interior.
 • Locatii posibile – Aceste afisaje sunt perfecte pentru locatii precum supermarketurile si magazinele cu intrare direct de afara.

 

 

Afisaje digitale de sine statatoare

 

 • Afisati informatii privind conformitatea – Pe langa faptul ca puteti afisa certificatele de conformitate, puteti transmite clientilor si personalului dvs. materialele instructive necesare, cum ar fi tehnica de spalare a mainilor si ghidul de distantare sociala.
 • Actualizare instantanee – Intrucat sfaturile si orientarile guvernamentale continua sa se schimbe in mod regulat, aceste afisaje sunt ideale, deoarece pot fi actualizate in cateva secunde, fie prin USB stick, fie prin intermediul portalului online CMS Allsee.
 • Solutie portabila – Aceste afisaje de sine statatoare au rotile integrate, astfel încat intreaga unitate poate fi mutata cu usurinta in orice locatie, dupa cum este necesar.
 • Disponibile pe negru sau alb 
 • Versiune cu montare pe perete disponibila 
 • Locatii posibile – In timp ce aceste afisaje sunt ideale pentru mediul corporate pentru a actiona ca instrument de comunicare interna, ele pot fi folosite ca afisaj digital in orice mediu in care sunt necesare afise COVID-19, cum ar fi retail, ospitalitate, divertisment, educatie si sanatate.