Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii Digital Signage pentru afacerea dvs.

Smart Signage

 

Smart Signage transcende experienta de vizionare conventionala prin continut realist si convingator. Sustinute de cea mai buna calitate a imaginii, aceste display-uri profesionale dau viata ideilor creative si permit companiilor sa ofere continut actualizat care atrage, informeaza si distreaza.

 

 

Standalone

 

Spuneti povestea afacerii dvs. prin mesaje vizuale cu impact ridicat. Ecranele digitale Samsung in format mare ofera o calitate a imaginii de nivel profesional, cu un raport de contrast superior si cea mai buna luminozitate si uniformitate a culorilor din industrie.

 

 

Calitate premium a imaginii

Atrageti publicul si imbunatatiti eficienta in medii din ce in ce mai aglomerate, creand o experienta a clientului mai memorabila si mai atractiva, cu o calitate a imaginii UHD de ultima generatie.
* Se aplica numai anumitor modele

Eficienta operationala simplificata

Playerul MagicINFO incorporat, sustinut de puternicul sistem de operare TIZEN, mareste performanta generala a display-urilor, permite gestionarea continutului cu usurinta si tranzitia continua a acestuia.

Durabilitate ridicata

Certificat IP5x, semnificand un design rezistent la praf si capacitatea de a rezista la o serie de conditii de mediu. Echipate cu un panou frontal care nu straluceste, seriile PHF si PMH permit vizibilitate sporita a imaginii si lizibilitatea informatiilor in lumina.

 

Business TV

 

Personalizati-va cu usurinta continutul cu aplicatia Samsung Business TV. Incantati-va clientii cu elemente vizuale atragatoare pe care le puteti actualiza instantaneu folosind telefonul. Cu televizorul dvs., garantat sa functioneze 16 ore pe zi, 7 zile pe saptamana in conformitate cu garantia extinsa a Smsung, puteti mentine publicul implicat mai mult timp.

 

 

Imagini captivante

Rezolutia imaginii Crystal UHD, HDR, designul fara margini si diferite dimensiuni disponibile va permit sa creati impresii de durata cu continutul dvs.

Durabilitate garantata

Fiabile si construite pentru a functiona 16 ore pe zi, 7 zile pe saptamana – cu asigurarea suplimentara a unei garantii extinse.

Complet personalizabil

Sistemul de gestionare a continutului DIY si template-urile personalizabile preincarcate va ajuta sa afisati continut personalizat rapid si usor. Tunerele incorporate si mai multe porturi de intrare inseamna ca puteti afisa oricand ceea ce doresc clientii dvs.

 

Videowall

 

Video wall-urile LCD creeaza o experienta de vizionare unica, ridicand orice afacere. Fiecare ecran este calibrat din fabrica, oferindu-va aliniere uniforma, luminozitate si culoare chiar din cutie. Iar latimea ramei Extrem si Ultra ingusta ajuta publicul sa se concentreze asupra continutului dvs., nu asupra ecranului.

 

 

Rama ingusta

Rama extrem de ingusta pentru o experienta de vizionare perfecta, realista, pentru a menține publicul concentrat mai degraba pe continut decat pe afisaj.
* Se aplica numai anumitor modele

Instalare fara probleme

Instalare usoara pentru a tine fiecare afisaj pe loc, fara a distrage atentia spectatorilor. Nu este nevoie sa demontati intregul video wall daca o anumita sectiune necesita ajustare.

Calibrare din fabrica

Un proces de calibrare din fabrica in mai multi pasi asigura o luminozitate uniforma si consistenta culorilor.
* Se aplica numai anumitor modele

 

Outdoor & Window

 

Comunicarea in aer liber si in vitrina necesita o semnalizare mai puternica si mai versatila. Ecranele Samsung dispun de luminozitate ridicata, rezistenta in conditii extreme si partajare simplificata a continutului. Sunt tot ceea ce aveti nevoie pentru a ajunge la clienti dincolo de vitrina magazinului.

 

 

Un design atotcuprinzator

Un display ultra-subtire complet integrat, autonom, cu o cutie de alimentare incorporata, gazduit intr-o carcasa rezistenta la impact si protejat termic de un sistem de racire fara filtru, constant.

Vizibilitate clara si consecventa

Luminozitatea ridicata de 2.500 de niti, un senzor de luminozitate automata care optimizeaza luminozitatea, tehnologia de polarizare circulara Samsung si raportul de contrast 5.000:1 (3.000:1 pentru display-ul de 85″) lucreaza impreuna pentru a transmite mesaje foarte vizibile chiar si in lumina directa a soarelui.
* Doar seriile OHD, OHD, OMD-W

Durabilitate robusta

Ecranele Samsung Full Outdoor sunt certificate IP56 pentru a rezista la praf, apa, ploaie, zapada, lapovita si coroziune, in timp ce Magic protejeaza impotriva vandalismului.
* Numai seria Full Outdoor.

 

Interactiv

 

Oferiti continut bogat si interactiune dinamica in medii academice sau de afaceri cu afisajele digitale interactive Samsung cu impact ridicat.

 

 

Corporate

Utilizati display-uri digital signage interactive pentru a simplifica intalnirile si a spori colaborarea. Participantii isi pot folosi dispozitivele personale pentru a partaja cu usurinta continut pe tabla. Iar instrumentele creative incorporate permit angajatilor sa realizeze prezentari atragatoare in doar cateva momente.

Educatie

Display-urile digital signage interactive creeaza sali de clasa animate care pot inspira profesorii, motiva elevii si impresiona parintii. Profesorii pot completa lectiile cu continut vizual captivant. O interfata intuitiva faciliteaza colaborarea. Si indiferent de dimensiunea salii de clasa, există un display care se potriveste.