Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii pentru afisarea informatiilor in timp real in aeroporturi

Tendintele pietei

 

Este mai important ca niciodata sa oferiti informatii in timp real si continut personalizat pasagerilor din aeroport.

 

 

 

 

Solutiile de afisare sunt esentiale pentru a oferi pasagerilor o experienta perfecta

 

Aeroporturile pot avea dificultati in ceea ce priveste furnizarea de informatii precise, promovarea cumparaturilor si a mesajelor F&B pentru cresterea veniturilor si mentinerea excelentei operaționale pentru performanta aeroportului si profitul operational. Afisajele eficiente pot fi de mare ajutor.

 

 

Ce ofera Samsung?

 

Avand in vedere faptul ca aeroporturile sunt din ce in ce mai mari si numarul de pasageri a crescut, este imperativ ca informatiile furnizate calatorilor sa fie concise, crescand satisfactia calatorilor. Gama variata de afisaje digitale Samsung permite aeroporturilor sa furnizeze intotdeauna calatorilor cele mai actualizate si exacte informatii.

 

Parcare / statiile de autobuz

Oferiti informatii directionale pasagerilor

 

Semnalizarea outdoor si display-urile LED de exterior ofera indicatii calatorilor in timp ce cauta un loc de parcare sau locatia in care trebuie sa fie lasati.

 

 

Intrarea in aeroport

Capati atentia pasagerilor cu afisaje imersive

 

Semnalizarea outdoor si display-urile LED de exterior ofera detalii precum informatii despre parcari, despre terminal si magazinele care merita vizitate. LED-urile exterioare prezinta continut “viu” si permite intreprinderilor non-aeronautice sa-si faca publicitate generand venituri suplimentare.

 

 

Informatii despre zboruri / Way-finding

Prezentati pasagerilor informatii in timp real

 

Semnalizarea standalone, display-urile LED de interior si video wall-urile ofera pasagerilor cele mai actualizate informatii despre poarta si orarul de zbor. Ecranele interactive ofera calatorilor informatii detaliate,  ii ajuta sa inteleaga mai bine terminalul si reduc riscul de aglomerare.

 

 

Check-in / Self check-in

Afisati informatii precise pentru a ajuta pasagerii

 

Semnalizarea standalone ofera calatorilor indicatii despre cum sa ajunga la ghiseul companiei aeriene. Cu display-urile interactive, calatorii isi pot face singuri check-in-ul. Monitoarele curbate cresc, de asemenea, productivitatea operatorilor CUTE (Common Use Terminal Equipment).

 

 

Controlul de securitate

Faceti procedura clara si confortabila

 

Controlul de securitate este intotdeauna o experienta mai putin placuta pentru toti. Cu toate acestea, semnalizarea standalone ofera informatii detaliate calatorilor despre procedurile de securitate si culoarele deschise pentru a usura procesul.

 

 

Magazinele duty-free si restaurantele

Atrageti pasagerii cu mesaje interesante

 

Semnalizarea standalone si display-urile LED de interior ofera continut promotional din magazine, informatii despre evenimente sau despre oras. Restaurantele sau pub-urile integreaza video wall-uri in magazinele lor, utilizandu-le ca meniuri digitale.