Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cum va ajuta solutiile de masurare a gradului de ocupare in timp real sa va protejati clientii

Deoarece guvernele din intreaga depun eforturi pentru a implementa masuri de siguranta in lupta impotriva COVID-19, distantarea fizica a intrat în joc, pentru a deveni o parte integranta in prevenirea raspandirii COVID-19. Actuala pandemie a accelerat, fara indoiala, transformarea activitatilor de analiza din industria de retail, iar cererea de solutii inteligente este in crestere la nivel mondial.

 

Respectarea reglementarilor si asigurarea unui mediu sigur pentru clienti este cheia pentru a tine magazinele si supemarket-urile deschise si este esentiala pentru viitoarea etapa de redeschidere a afacerilor din retail pentru public. Pentru magazine si supermarket-uri, in special, acum este mai important ca niciodata sa asigure protectia clientilor si angajatilor si sa previna supraaglomerarea.

 

VCARE este o solutie de monitorizare a gradului de ocupare in timp real, care poate ajuta intreprinderile sa garanteze ca fiecare persoana are spatiul de care are nevoie pentru a ramane in siguranta. Senzorii de masurare a gradului de ocupare de la V-Count pot masura cu exactitate fluxul de persoane, ceea ce faciliteaza gestionarea persoanelor care asteapta in afara magazinului pentru a asigura siguranta.

 

Folosind senzori de contorizare a gradului de ocupare extrem de exacti, VCARE ofera date despre gradul de ocupare in timp real cu avertismente vizuale clare si alerte atunci cand sunt atinse limitele. VCARE este o solutie potrivita pentru cladiri de orice dimensiune, iar instalarea este rapida si usoara. Setarile avansate permit, de asemenea, ca membrii personalului sa fie exclusi de la numaratoare ori de cate ori este necesar.