Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutiile digital signage cu statie de igienizare a mainilor vs. dispenserele traditionale

Pentru a ajuta la incetinirea raspandirii coronavirusului, guvernul recomanda ca intreprinderile sa ofere facilitati de igienizare a mainilor, precum si sa afiseze indrumari clare cu privire la masurile de siguranta precum igiena, distantarea sociala si mastile de protectie. In aceste vremuri de incertitudine economica, poate fi tentant sa realizam acest lucru folosind o pompa de dezinfectare a mainilor basic si afise tiparite, mai degraba decat sa investim in ceva mai complex. Cu toate acestea, solutiile care combina dispenserele pentru dezinfectarea mainilor cu semnalizarea digitala, cum ar fi display-urile publicitare Allsee cu statie de igienizare a mainilor, au multe avantaje comparativ cu metodele traditionale – mai multe decat ati putea crede!

 

 

Pretul

 

Unii proprietari de afaceri pot fugi de o solutie digital signage datorita costului initial mai ridicat in comparatie cu o solutie simpla cu dozator de dezinfectant si afis tiparit, dar de fapt ar putea economisi bani pe termen lung. Sa explicam cum.

 

Am vazut deja ca recomandarile guvernamentale se schimba frecvent, cum ar fi orientaile privind distantarea sociala. Pe masura ce cazurile cresc si scad in diferite zone, nivelurile de alerta locale vor fi actualizate constant, iar companiile vor trebui sa se asigure ca afiseaza cele mai actualizate restrictii. Asta inseamna ca afisele tiparite vor trebui inlocuite des, ceea ce duce la cresterea costurilor cu tiparirea. In schimb, dupa costul initial de achizitie, afisajele digital signage pot fi actualizate gratuit de un numar nelimitat de ori.

 

Usurinta de actualizare a continutului

 

Un alt avantaj imens al semnalizarii digitale este ca puteti actualiza foarte usor continutul. Termenul de livrare pentru afisele tiparite poate fi de cateva saptamani, in special in acesta perioada in care cererea de servicii de tiparire este foarte mare, prin urmare mesajul de pe afis este probabil sa fie invechit.

 

Comparativ, display-urile digitale cu statie de igienizare a mainilor de la Allsee pot fi actualizate instantaneu prin plug and play folosind un stick USB. Sau, pentru ca aceste afisaje dispun de o actualizare gratuita a retelei si de un abonament de un an la software-ul CMS bazat pe cloud, pot fi, de asemenea, actualizate prin internet pentru o solutie complet contactless. Ambele metode de actualizare permit companiilor sa se asigure rapid si usor ca mesajele lor sunt intotdeauna actualizate cu cele mai recente informatii.

 

Eficacitatea

 

De cate ori v-a atras cu adevarat atentia un afis tiparit? Dar un afis digital cu culori vii, iluminare LED si continut in miscare? Daca va ganditi la asta, este usor de inteles de ce cercetarile au constatat ca semnalizarea digitala are de patru ori mai multe vizualizari decat semnalizarea tiparita statica, 63% dintre oameni declarand ca semnalizarea digitala le atrage atentia.

 

Oamenii pot trece direct pe langa un dispenser cu dezinfectant si un afis tiparit, fara ca macar sa le observe. In consecinta, pot intra in cladire fara a-si igieniza mainile sau fara a sti care sunt orientarile de distantare sociala, supunandu-i pe toti cei din interior la un risc mai mare de a contacta virusul. Prin utilizarea solutiilor digital signage cu statie de igienizare a mainilor, companiile pot avea increderea ca mesajele cruciale COVID-19 nu vor fi ratate. Astfel, acest tip de solutie este mult mai eficient, asigurand comapaniile ca sunt protejate de COVID.

 

Perceptia clientului

 

Daca intreprinderile doresc ca oamenii sa le viziteze sediul si sa tot revina, fie ca este vorba de un restaurant, o sala de sport, un magazin de vanzare cu amanuntul sau orice altceva, trebuie sa ii faca pe toti sa se simta complet in siguranta in timp ce sunt inauntru. Cu Allsee Hand Sanitiser Advertising Displays, este evident ca afacerea ia in serios sanatatea clientilor si ca a investit in cele mai bune solutii posibile pentru a garanta acest lucru. Drept urmare, oamenii vor fi fericiti sa intre in cladire si sa revina in viitor.

 

Prin comparatie, dispenserele traditionale de dezinfectare a mainilor si afisele tiparite ofera oamenilor impresia ca afacerea doar bifeaza casute pentru a indeplini cerintele minime pentru respectarea restrictiilor impuse de COVID, precum si ca arata adesea ieftin si saracacios.

 

Rezumat

 

Cand pandemia a lovit pentru prima data, majoritatea oamenilor credeau ca tot ce trebuie sa facem este sa supravietuim in urmatoarele cateva luni si totul va trece. Acum a devenit clar ca virusul COVID-19 nu va disparea in curand, iar intreprinderile trebuie sa se indeparteze de aceasta mentalitate si sa inceapa sa se gandeasca la solutii mai permanente care sa le ofere cea mai buna rentabilitate a investitiei pe termen lung.

 

Display-urile digitale Allsee cu statie de igienizare a mainilor sunt doar un exemplu in acest sens, deoarece sunt mai ieftine pe termen lung, mai rapide si mai usor de actualizat, mai eficiente in difuzarea mesajelor si mai bune pentru percepția clientilor decat solutiile traditionale.