Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sunt ecranele tactile viitorul Digital Signage?

Industria Digital Signage creste exponential de la an la an. Pana in 2023, piata Digital Signage va creste pana la 32,84 miliarde de dolari. Tehnologia touch screen este un segment care se dezvolta rapid, impingand si mai mult piata Digital Signage. Tehnologia traditionala Infrared Touch Screen a fost utilizata in aplicatii comerciale. Cu toate acestea, noua tehnologie interactiva Projected Capacitive folosita in smartphone-uri a fost utilizata deoarece costurile de productie implicate au scazut. Intr-o lume plina de smartphone-uri si tabele Touch Screen, unii prezic ca ecranele tactile reprezinta viitorul industriei Digital Signage. 

 

 

Industria de retail reprezinta peste un sfert din vanzarile Digital Signage, insa industria in sine trece printr-o perioada dificila. Cumparaturile online au perturbat vanzarile din comertul cu amanuntul si au provocat o criza pe High Street. Cu un astfel de mediu de vanzare competitiv, magazinele trebuie sa-si schimbe abordarea pentru a-si scoate clientii din casa si a-i aduce in magazine. Ecranele tactile reprezinta o modalitate prin care pot face acest lucru. Acestea pot fi folosite pentru a ajuta clientii sa gaseasca/ comande produse si sa compare articole in detaliu, de exemplu. Utilizand display-uri precum PCAP Touch Screen Kiosks, acestea vor fi o extensie a modului in care clientii experimenteaza brandurile pe smartphone-uri si computere. Acest tip de tehnologie poate fi folosit pentru a oferi clientilor o experienta mai personala si pentru a-i face mai interesati de produse si de marca. Inovatia este domeniul in care comerciantii cu amanuntul pot face intr-adevar o diferenta. Cu display-uri unice precum PCAP Touch Screen Mirrors, acestia pot crea experiente pe care consumatorii le pot obtine doar daca intra in magazin.

 

 

O industrie in care tehnologia Digital Signage este utilizata din ce ince mai des este cea a restaurantelor de tip fast-food (QSR). Marcile de top din QSR, cum ar fi McDonalds, Burger King si KFC, au inceput sa utilizeze Digital Menu Boards si ecrane tactile interactive self-service in magazinele lor. Restaurantele au vazut beneficiile acestui sistem, deoarece consumatorii tind sa comande mai multa mancare atunci cand nu sunt presati de timp; rezultand profituri mai mari. Multor clienti le plac aceste tipuri de ecrane interactive deoarece, in general, nu trebuie sa astepte foarte mult pentru a le li se lua comanda si nu simt acea presiune de a comanda repid ca atunci cand stau la coada. Pe masura ce software-ul de comenzi devine mai accesibil, credem ca ecranele tactile vor deveni in curand standard in lanturile fast-food.

 

 

Desi cota de piata a ecranelor tactile in cadrul industriei Digital Signage este in creste, exista cativa factori care o retin in prezent. Problema majora este crearea de continut. Crearea de continut pentru ecrane tactile nu este simpla/ rapida si nici nu ar trebui sa fie. Utilizarea site-ului dvs. pe un ecran tactil nu va va aduce neaparat beneficiile pe care le doriti, daca nu creati un continut corespunzator pentru display, conceput special pentru un scop. Crearea acestui continut poate fi consumatoare de timp si costisitoare. Cu toate acestea, sistemul rentabil de administrare a continutului Touch CMS permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze continutul pentru ecranul tactil. Digital Signage AI este prevazuta a fi o alta tendinta majora in cadrul industriei, care ar putea muta atentia de la ecranele tactile, cu promisiunea unui continutului dinamic marketat direct la anumite grupuri de clienti. 

 

Ecrane tactile vor fi o mare parte din viitorul industriei Digital Signage, numeroasele beneficii ale acestei tehnologii interactive vor propulsa industria ca un intreg. Pe masura ce crearea de continut pentru ecranele tactile se imbunatateste si devine mai accesibila pentru IMM-uri, cresterea ecranelor tactile isi va putea continua progresul impresionant. Totusi, nu credem ca ecranele tactile in sine sunt viitorul, lucrand alaturi de Digital Signage non-interactiv, desi se pot completa reciproc pentru toate solutiile de semnalizare.