Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Suporturi mobile B-tech AV Mounts pentru utilizare in orice mediu

B-Tech AV Mounts – noi solutii de montare mobile din gama premium Designer Trolley.

 

 

Conceputa pentru a satisface nevoile clientilor si colegilor din industrie, noua gama ofera compatibilitate universala pentru ecrane standard si interactive de pana la 120” si poate fi instalata pentru utilizare in aproape orice mediu – corporativ, educational, guvernamental, de asistenta medicala, hotelier etc.

 

Toate modelele sunt echipate cu o coloana triunghiulara pentru a oferi un aspect contemporan si un punct de fixare la care pot fi atasate, daca este necesar, alte componente AV, cum ar fi polite, sisteme de gestionare integrata a cablurilor si roti cu frane. Reglarea inaltimii fara unelte este de asemenea disponibila pe trei dintre modele pentru confortul utilizatorului.

 

Disponibile intr-o varietate de optiuni de culoare, inclusiv negru, argintiu si alb, toate modelele ofera atat optiuni de montare portrait, cat si landscape ca standard, cu modele specifice care dispun de reglarea inaltimii fara unelete si capacitatea de a comuta fara efort intre orientarea portrait si cea landscape. Sunt disponibile si culori personalizate, in functie de cantitatea necesara.

 

Directorul de operatiuni B-Tech AV Mounts (Marea Britanie), Mark Walker a comentat:

 

„Aceste noi suporturi cu roti au fost construite cu un control intens si precizie. Ca afacere, ne mandrim ca oferim pietei solutii care nu numai ca sunt ceea ce se cauta, ci depasesc asteptarile si cerintele.”

 

Vizualizati gama

 

 

 

BT8562

Suport universal cu roti

 

 

 

 

BT8566

Suport universal cu roti

cu rotire Flip pentru utilizare cu Samsung Flip

 

BT8564

Suport universal XL cu roti

 

 

 

BT8563

Suport universal cu roti

cu inaltime reglabila

 

 

BT8567

Suport cu roti

cu inaltime reglabila si rotire Flip pentru utilizare cu Samsung Flip

 

BT8565

Suport universal XL cu roti

cu inaltime reglabila

 

 

Vizualizati videoclipul