Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cum ajuta solutia de masurare a gradului de ocupare VCARE industria de retail

Cum conduce tehnologia transformarea industriei de retail?

 

 

V-Count implementeaza software de analiza de retail si contoare de trafic pentru a ajuta proprietarii de afaceri sa respecte normele privind distantarea sociala si purtarea mastii.

 

Practicile de mentinere a distantarii sociale si de purtare a mastilor joaca un rol crucial in limitarea raspandirii virusului si asigurarea sigurantei. Dar pentru ca aceste masuri de siguranta sa functioneze corect, oamenii trebuie sa urmeze cu strictete liniile directoare. Din pacate, acest lucru nu se intampla intotdeauna, deoarece, de obicei, este nevoie de eforturi consecvente din partea proprietarilor si managerilor de afaceri pentru a mentine membrii echipei pe drumul cel bun.

 

Astazi, majoritatea companiilor nu au o metoda eficienta de monitorizare a conformitatii privind capacitatea de ocupare, distantarea sociala si purtarea mastilor in locatiile lor fizice.

 

Multe companii se straduiesc sa respecte orientarile si recomandarilor guvernamentale pentru a-si mentine angajatii si clientii in siguranta. Aceasta poate fi o sarcina descurajanta pentru operatorii de cladiri si managerii de facilitati daca trbuie gestionata manual. Din fericire, insa, tehnologia poate ajuta.

 

Sistemele video si dispozitivele de contorizare a traficului pot fi implementate pentru a ajuta la identificarea tendintelor de trafic, a modelelor de urmarire si pentru a ajuta proprietarii de cladiri sa inteleaga mai bine modul in care sunt utilizate spatiile lor. Aceste solutii si software-ul de contorizare a persoanelor isi propun sa ofere atat managerilor de cladiri, cat si chiriasilor o modalitate de a lucra si a trai in noul normal.

 

De exemplu, intreprinderile pot folosi acum contoare inteligente pentru a identifica daca ocupantii cladirilor respecta orientarile privind distantarea sociala si purtarea mastilor. Contorizarea avansata in retail si analiza datelor pot oferi un nivel de precizie lider in industrie.

 

Cea mai recenta solutie V-Count poate ajuta proprietarii de cladiri sa respecte normele privind distantarea sociala si gradul de ocupare. Folosind analize video inteligente, solutia de masurare a gradului de ocupare in timp real VCARE efectueaza monitorizarea in timp real a persoanelor care intra intr-o cladire pentru a determina gradul de ocupare si a asigura conformitatea cu regulile personalizate ale unei cladiri sau ale unui magazin.

 

Este ideala pentru a oferi afacerilor de retail, centrelor comerciale si supermarketurilor date actionabile pentru a asigura siguranta clienților si a personalului. Prin intermediul ecranelor digitale care afiseaza recomandari de siguranta pe baza pragurilor de capacitate predefinite, clientii pot fi informati cu privire la numarul de persoane din diferite zone.

 

 

Solutia raporteaza gradul de ocupare in timp real pe tot parcursul zilei, astfel incat proprietarii si managerii sa poata identifica problemele si sa ia masuri imediate. Acest lucru adauga, de asemenea, avantajul de a avea mai mult control asupra gestionarii cladirilor. Proprietarii si managerii de cladiri pot observa care zone au mai putin sau mai mult trafic si pot asigura igienizare periodica si frecventa pentru zonele cel mai putin aglomerate.

 

Mentinerea recomandarilor privind gradul de ocupare si distantarea sociala in cadrul magazinelor de retail este un beneficiu cheie pe care contorizarea traficului din magazin il poate oferi in circumstantele actuale. Cu toate acestea, implementarea solutiilor de contorizare a numarului de persoane poate oferi, de asemenea, o serie de avantaje de care pot beneficia cladirile de afaceri.

 

Supermarketurile si centrele comerciale se pot baza foarte mult pe datele privind numarul de vizitatori pentru a lua decizii de afaceri si pentru a masura cresterea afacerii. Sistemele de contorizare a persoanelor ajuta la masurarea numarului de clienti potentiali care viziteaza un magazin sau un mall. Retailerii si centrele comerciale utilizeaza sisteme de numarare a persoanelor pentru a estima numarul si tiparele de comportament ale vizitatorilor, pentru a evalua eficienta campaniilor de marketing si pentru a asigura o mai buna plasare a produselor in magazin.

 

Mai mult decat atat, combinate cu sisteme analitice avansate, solutiile de numararea a persoanelor sunt utilizate pentru a masura mai multi indicatori de performanta pentru perspective de business mai bune. De exemplu, magazinele de vanzare cu amanuntul si supermarketurile adopta sisteme de numarare a persoanelor pentru a masura rata de conversie, numarul de vizitatori, traficul din exterior, planificarea personalului ,timpul de stationare, traficul pedestru, rata de intrare, raportul cumparator-personal si calea clientilor. In mall-uri, sistemele de numarare a persoanelor genereaza indicatori de performanta cum ar fi traficul pedestru din mall, traficul din apropierea intrarii in mall, succesul campaniilor de marketing din mall, traficul din proximitatea magazinelor, rata de captare a magazinelor si conversia vanzarilor in magazin.