Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Tehnologiile Smart Home si IoT conduc catre o noua crestere a pietei securitatii rezidentiale

Raportul analizeaza tendintele relevante pentru dealerii de securitate,  inclusiv provocarile din mediul de afaceri, ofertele de produse, si factorii de servicii interactive.

Parks Associates a efectuat un nou studiu si a ajuns la concluzia ca 70 la suta dintre dealerii de securitate din SUA instaleaza in prezent sau intentioneaza sa instaleze un dispozitiv interactiv Smart Home sau un sistem, in urmatoarele 12 luni. Aproape trei sferturi din dealerii de securitate ofera interactivitate cu dispozitivele lor, care pot fi controlate prin intermediul smartphone-urilor, tabletelor, si calculatoarelor.

“Caracteristicile Smart Home ajuta dealerii de securitate sa-si creasca veniturile lunare si sa atraga noi clienti” a declarat Barbara Kraus, director de cercetare la Parks Associates. “Avantajele dispozitivelor Smart Home au trezit interesul proprietarilor de case care nu au fost interesati de sistemele de securitate monitorizate. Modelul de vanzari pentru dealerii de securitate, care implica interactiune unu-la-unu cu clientul, este deosebit de eficient in comunicarea beneficiilor solutiilor Smart Home. “

Proiectul “Security Dealer Survey: Emerging Trends in Security Systems Sales and Services”, raporteaza ca aproape 40 la suta din instalarile din 2015 au interactivitate si functii smart home imbunatatite, si au crescut de la 31 de procente in 2014.

“Industria de securitate rezidentiala este in modul de recuperare, datorita proiectelor noi, proprietarilor de case care au inteles beneficiile sistemelor smart home, si economiei, in special pentru familiile cu venituri mai mari”, a spus Kraus. “Ofertele Smart Home deschid oportunitati de crestere in urmatorii doi-trei ani, si dealerii imbratiseaza usor aceste tehnologii.”

“Emerging Trends in Security Systems Sales and Services” analizeaza o varietate de tendinte relevante pentru dealerii de securitate, inclusiv provocari de top din mediul de afaceri, oferte de produse destinate, si factori ce tin de servicii interactive. Cercetarea contine recomandari, precum si o secțiune detaliata de firmographics, inclusiv sistemele instalate, afilieri de monitorizare, veniturile, veniturile asteptate, si defalcari de vanzari din piata.