Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Televizoarele Samsung Business aduc semnalizarea digitala companiilor mici

Samsung Electronics a lansat o serie de televizoare profesionale, care vizeaza intreprinderile mici care doresc semnalizare digitala.

 

 

Televizoarele Business pot fi controlate din aplicatia Samsung Business TV prin intermediul unui telefon mobil. Acestea pot fi configurate prin intermediul unui ghid de instructiuni, care explica cum sa descarcati aplicatia si sa asociati televizorul.

 

Televizoarele Business includ o caracteristica de functionare automata, care permite operatorilor sa seteze o aplicatie Samsung Business TV care controleaza televizoarele dintr-o farmacie, cofetarie, cafenea etc. Odata ce televizorul porneste, va lansa automat aplicatia Samsung Business TV, ceea ce inseamna ca, dupa configurarea initiala, televizoarele Samsung Business pot rula automat in fiecare zi fara a fi necesara reprogramarea.

 

Televizoarele asociate vor aparea automat pe telefonul mobil al unui utilizator, permitandu-i sa implementeze continut pe mai multe televizoare simultan. Gama ofera un timp de functionare de 16 ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

 

 

Utilizatorii pot urma un proces in trei pasi pentru a reda continut profesional pe ecranele televizoarelor, alegand dintr-o serie de sabloane predefinite, editand imaginea si textul selectate, inainte de a afisa continutul pe televizoare. Aplicatia include o interfata de utilizator “mobile friendly” pentru editarea continutului si suporta peste 100 de sabloane. Acestea includ peste 30 de sabloane L-Bar, care permit companiilor sa redea continut promotional in timp ce programele TV raman pe ecran, sabloane “motion-embedded” si sabloane de promovare sezoniera, care vor fi actualizate periodic.

 

Gama Samsung Business TV include asocierea securizata cu aplicatia Samsung Business TV folosind un cod PIN. De asemenea, includ un sistem de blocare a panoului de butoane si un sistem de blocare a portului USB. Unitatile au dimensiuni de 43″, 50″, 55″, 65″, 70″, 75″ si sunt realizate din carbon argintiu.