Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Tendintele Industriei de Digital Signage in 2016

“Productivitatea locului” este cea mai mare prioritate de afaceri, sustinuta de productivitatea oamenilor si a proceselor. Digital signage-ul a fost imperativul tuturor abordarilor bazate pe tehnologie si se asteapta ca acesta sa contribuie la majorarea profitului, deoarece marcile si companiile cauta sa devina tot mai cunoscute si mai credibile in piata.

 

In 2016 vom vedea imbunatatiri majore in acest domeniu prin utilizarea mass-mediei digitale dinamice. Aceste imbunatatiri se vor vedea in patru domenii principale, inclusiv integrarea in operatiuni, vizualizarea crescuta, interfata cu dispozitivele mobile si avansul tehnologiei.

 

Integrarea in operatiuni va include interfata cu alte aplicatii de business, cum ar fi punctul de vanzare, inventarul, programele de loialitate, formarea personalului, punctele de informare si securitatea. Aceasta integrare inseamna ca digital signage-ul serveste ca o platforma pentru mesaje, interactiune si implicare utilizand o gama mai larga de tipuri de ecrane, cum ar fi pereti video, proiectii, display-uri mai mici (pe rafturi si contoare de servicii, de exemplu), tablete si dispozitive mobile.

 

Ca “proprietatea” mass-media in modelul mass-media “Paid-Owned-Earned”, digital signage-ul, permite marcii sa comunice intr-un mod convingator cu proprietarii sai prin atribuirea rezultatelor si randamentul investitiilor (ROI). 

 

Integrarea in locatie va face ca digital signage-ul sa fie tot mai mult utilizat ca mediu de arhitectura si “techorating-ul” va fi utilizat de arhitecti, designeri si operatori de facilitati pentru a adauga ambianta si vitalitatea. Incercarea de utilizare in magazin si sucursala a initiativelor viitoare, care ofera in mod obisnuit o experienta digitala captivanta, va duce la o extindere ampla in alte locatii de afaceri.

 

Vizualizarea datelor este un rezultat firesc al integrarii mai bune, asa cum continutul de digital signage trece dincolo de afisarea mesajelor pre-preparate la mesajele dinamice bazate pe factori externi, context si directionarea audientei. “Vizualul” este limba noastra. Milennialii, nativi digitali si adulti progresivi asteapta comunicatii moderne, inovatoare, care vorbesc despre nevoile lor si vor sa puna mesajul in contextul vietii lor.

 

 

 

Arta si exprimarea creativa vor creste, de asemenea, in 2016 asa cum afisajul digital imbunatateste experienta intr-o locatie. In timp ce comentariile sociale media au amplificat marca, imaginile, selfie-urile, si creatiile artistice vor anima din ce in ce mai mult experienta vizite. Patronii, fanii, personalul si studentii vor fi invitati sa foloseasca touch-ul, gesturile/semnele sau interfetele mobile pentru a contribui la ceea ce este afisat.

 

Interfata dispozitivelor mobile cu panouri plate a fost tot mai atractiva si a inclus mai multe abordari posibile. Trecerea de la “audienta multora” care sta la baza valorii de digital signage va merge mai departe cu rafinamente si noi metode de interfata, care servesc “audienta unuia” prin intermediul interfetei de telefonie mobila.

 

Asa cum consumatorii vad dispozitivul lor mobil ca pe un alt brat/membru care sporeste calitatea vietii, interconectarea si profilul, digital signage-ul este declansatorul pentru navigarea mobila si comert. Noi brevete referitoare la detectarea si interactiunea online de telefonie mobila prin intermediul Wi-Fi, Li-Fi sau prin planuri de date celulare se vor adauga la digital media ROI la inceputul anului 2016.

 

“Data may be big, but context is king.” Strategia de mesagerie si tacticile sunt un element esential al ciclului de imbunatatire a comunicatiilor. 

 

Cum programele “vocea clientului” ofera din ce in ce mult modele de mesaje de informare digitale, gradul de utilizare a datelor este crescut. In acelasi timp, digital signage ofera o platforma pentru a aduna perspectivele privitorului.

 

Furnizorii de tehnologie vor avea multe de spus despre imbunatatirile lor din zonele de operabilitate, fiabilitate, eficienta energetica si usurinta de utilizare, fiecare dintre acestea reducand costul total de proprietate, piatra de temelie a deciziilor de investitii in tehnologie.

 

Valoarea pentru utilizatorul final de mass-media digitala se afla in propunerea sa de imbunatatire a pretului/ performantei. Linia dintre consumator si hardware-ul de grad comercial, cum ar fi panourile plate si media playerele a fost neclara. Costurile mici, de obicei, se refera la performanta mai scazuta, care poate fi adecvata pentru cele mai simple aplicatii. Aceste elemente low cost sunt promovate ca plug and play, deoarece cu putin sprijin sau chiar fara, acestea vor fi furnizate oferind marje de profit mai mici. Tehnologiile impreuna cu abordarile de furnizare si de functionare necesare pentru ca tehnologia sa furnizeze valoare, sunt la locul lor. Cu toate acestea competentele trebuie imbunatatite in mod continuu, pe masura ce tehnologiile se schimba si procesele avanseaza.

 

Digital signage-ul este o industrie bazata pe cunoastere, care se concentreaza pe cele trei domenii-cheie ale “aplicabilitate”, “tehnologie”, “continut” .

 

Cea mai mare schimbare in 2016 va fi la nivelul capacitatii legate de aplicarea digitale signage. Utilizatorii finali au invatat sa beneficieze de cautarea furnizorilor pentru cota de piata si a veniturilor si multi au o intelegere globala a mediului, care o depaseste pe cea a furnizorilor in cunosterea mai profunda a elementului lor.

 

Cea mai mare schimbare in cresterea ascendenta a cererii de digital signage este modul in care furnizorii si utilizatorii finali interactioneaza. 

 

Cum costul de oportunitate de a nu folosi digital place-based media depaseste in prezent, costul utilizarii acesteia, si experimentarea, studiul si aplicarea de catre utilizatorii finali creste, si acestia devin in mod justificat mai exigenti, furnizorii vor trebui sa lucreze mai inteligent, si prin aceasta, economia se va bucura de o productivitate imbunatatita a locului, proceselelor si oamenilor spre imbunatatirea echitatii brand-ului si a evaluarii companiei.

 

Citeste mai mult!