Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Tinerii Millennials sunt cei mai mari “Video Consumers”, dar sunt extrem de nerabdatori

Cincizeci si patru la suta din Millennials  (cei cu varste cuprinse intre 19 si 35 de ani) renunta la un filmulet care le place comparativ cu doar 17% din Boomers (nascuti in anii 50 sau 60)

 

Tinerii Millennials urmaresc cel mai mult continut video decat oricare alta generatie – mai mult de sase ore pe zi – si aproape 75% au cel putin un dispozitiv de streaming video acasa, si mai mult de 90% platesc pentru cel putin un serviciu de streaming.

 

 

Dar, desi tinerii Millennials sunt principala tinta a companiilor care creaza continut, acestia sunt extrem de nerabdatori: 54% au declarat ca au renuntat la un spectacol care le placea pentru ca accesul la continut a devenit prea dificil. Asta, in comparatie cu doar 17% din Boomers.

 

 

“Industria mass-media se confrunta cu o “furtuna” cauzata de cresterea posibilitatii de alegere si de accesul la continut, iar asta poate determina o fragmentare masivasi consumatori frustrati”, a declarat Paul Stathacopoulos, VP de strategie si de cercetare strategicala TiVo. “Ravnita Generatie X (Millennials) este in ochiul acestei furtuni, consumand cel mai mult continut din cele mai multe servicii si platforme.”

 

“Cu toate acestea, membrii acestei generatii sunt atenti putin timp, si sunt cei mai susceptibili de a renunta atunci cand accesul la continut devine o provocare. Acestea sunt semne de atentionare pentru proprietarii de continut care se bazeaza pe loialitate si pe implicare continua pentru a rationaliza si realiza profituri din investitiile facute in proprietati creative.”

 

Conform unui sondaj realizat pe aproximativ 5500 de abonati TV si OTT din sapte tari, tinerii millennials petrec mai mult de 30 de minute pe zi cautand continut la care sa se uite, iar 83% dintre abonati au declarat ca folosesc ghidul lor de programare in fiecare zi.

 

Cincizeci si cinci la suta au raportat ca ar plati in plus pentru a simplifica cautarea pe platforme, iar 46% au spus ca devin “extrem de frustrati” atunci cand continutul este dificil de gasit. Doar 20% din Boomers au raportat acelasi lucru.