Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Toate magazinele H&M din Romania sunt sonorizate de RomAudioVideo

Retailer-ul suedez de haine H&M a intrat pe piata romaneasca incepand cu anul 2011, deschizand, pana in prezent, 38 de magazine in toata tara. Impunand pe piata fashion la nivel mondial idei proaspete si nonconformiste, H&M nu ar fi putut aparea in Romania fara o imagine pe masura, cu ambient si decoruri exemplare.

Astfel a fost necesara o muzica de fundal de calitate, care sa se asocieze perfect cu brandul si care sa atraga potentialii clienti. Produsele si serviciile de proiectare, consultanta si instalare ale RomAudioVideo au reprezentat prima si unica optiune a reprezentantilor H&M din Romania, ei solicitand urmatoarele echipamente:

boxe si subwoofere de tavan;

– sisteme de inregistrare si redare automata a mesajelor (cu programator zilnic/ saptamanal etc);

– microfoane de masa pentru transmitere mesaje;

– amplificatoare si surse audio;

– hibrizi telefonici pentru comunicarea cu centrala de telefonie CISCO;

– cablaj antifoc si UPS-uri;

– de asemenea, a fost furnizat un sistem de amplificare de la TOA Electronics cu dubla functionalitate: una de redare a muzicii ambientale pentru zonele de vanzare din magazinele H&M si una de evacuare vocala in cazul unor situatii neprevazute. Utilizarea unui astfel de sistem este obligatorie inca din anul 2002, conform Standardului European de Sistem EN-60849.

Lantul de magazine vestimentare H&M a apelat la RomAudioVideo si pentru diverse evenimente, precum lansarea Versace in H&M Unirii si Baneasa, fiindu-i solicitate inclusiv servicii de cablare.