Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Top 3 tendinte AV la locul de munca in 2020

 

Tehnologia AV a schimbat modul in care comunicam si interactionam, in special la locul de munca, unde colaborarea este cheia productivitatii si piatra de temelie a succesului oricarei companii. Posibilitatea de a se conecta oriunde, in orice moment, ii determina pe angajatori sa ofere fortei de munca cele mai avansate produse AV de pe piata. Mai jos sunt primele trei tendinte AV pe care trebuie sa le intreprindeti inainte ca organizatia dvs. sa (re-) proiecteze noul dvs. spatiu de lucru, acum si in viitor.

 

1. Spatii de lucru flexibile

 

Spatiile de lucru traditionale sunt dinozaurii lumii corporative. Angajatii de astazi vor spatii de lucru adaptabile si flexibile. Cu un mediu de lucru mai imbunatatit din punct de vedere digital, va puteti extinde operatiunile si puteti deveni mai eficienti. Puteti muta sedintele personalului in bucatarie. Puteti pune in scena o sedinta improvizata de brainstorming in hol. Puteti asculta discutiile de la sedinte stand confortabil pe o canapea, in biroul cu cea mai frumpasa priveliste din cladire. Privelistea este diferita acolo, nu? 

 

Vedeti? Doar fiind mai mobil in spatiul de lucru, ati putut sa va uitati pe fereastra, sa vedeti un clovn pe o tricicleta si BAM! O nou idee de video. Nu-i asa? Video devine viral. Sunteti un erou la birou. Exista o petrecere mare cu sampanie si prajituri. Colegii va scandeaza numele.

 

Ok. Poate ca am exagerat putin, dar ati inteles ideea. Profitati de aceasta flexibilitate cu produsele audio-video potrivite. Vorbim despre hot desking, lucru la distanta si colaborare video. Acestea pot favoriza o mai buna munca in echipa.

 

 

2. Achizitionati instrumente AV care imbunatatesc un spatiu de lucru colaborativ

 

Pentru un loc de munca mai colaborativ, veti avea nevoie de instrumentele AV potrivite. Asta e mai mult decat a le oferi angajatilor posibilitatea de a se conecta de oriunde din lume in orice moment. Cu pachetul potrivit de tehnologie audio vizuala, puteti obtine capacitatea de a fi mai productiv, mai eficient si mai colaborativ ca niciodata. Partajati ecrane simultan. Inregistrati-va intalnirile si pastrati-le in cloud pentru colegii dvs. Deschideti un grup de chat pentru a obtine o anumita perspectiva. Oh nu! Ati scris numele vanzatorului gresit!

 

Cheia pentru a imbunatati un spatiu de lucru colaborativ este obtinerea unui software care sa fie accesibil la toate nivelurile de abilitate si care sa se extinda pe toate platformele. Aveti nevoie de capacitatea de a partaja continut cu organizatia dvs. Aveti nevoie de capacitatea de a gazdui o videoconferinta in direct. De asemenea, aveti nevoie de o sala de tip huddle room. O sala de tip huddle room este importanta. Siiiii pauza!

 

 

3. Solutii IoT 

 

Este important sa ne gandim la viitorul tehnologiei AV, mai ales atunci cand piata a cunoscut o explozie atat de mare de dispozitive conectate IoT in ultimii ani. In cazul in care nu i-ati acordat importanta si l-ati ratat, Internet of Things (IoT) este ocupat sa domine lumea si deja automatizeaza functiile la locul de munca, de la senzori de temperatura si iluminare la aplicatii de comanda vocala, care va permit sa accesati documente sau sa rezervati o sala de sedinte sau sa intrebati despre programul de vacanta al companiei, afectand intreaga organizatie de la HR la Managementul Superior. Daca aplicatiile de comanda vocala va fac viata personala mai usoara, imaginati-va ce pot face dispozitivele de automatizare si cele conectate IoT pentru viata dvs. profesionala.

 

 

Un lucru este sigur: nu exista nimic mai puternic decat sa aveti la dispozitie cele mai avansate produse AV la locul de munca. Ce tendinte AV credeti ca se vor implementa in viitor?