Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Top 6 difuzoare de gradina care se imbina perfect cu decorul

In prezent, proprietarii de case si designerii par sa prefere sistemele audio si video care se imbina perfect cu decorul, ascunzand sistemele, astfel incat designul este cel care iese in evidenta – nu sistemele de divertisment. Acelasi lucru poate fi spus si despre locurile de relaxare in aer liber. Nimic nu strica un peisaj ca difuzoarele voluminoase ale unui sistem de sunet in aer liber. Din fericire, mai multi producatori au creat solutii care se imbina perfect cu decorul.

 

Rockustics a fost prima companie care a creat difuzoare de exterior sub forma de ghivece de flori, roci si alte obiecte care se gasesc, de regula, in gradina.

 

Iata cateva optiuni care va vor permite sa va bucurati de melodiile preferate in timp va relaxati pe terasa, in gradina sau langa piscina.

 


Planter – acest difuzor coaxial atractiv sub forma de ghiveci este potrivit oricarei gradini si poate fi montat pe un ponton sau in jurul piscinei, oferindu-va muzica delicata in timp ce florile cresc in partea de sus. Acest difuzor este disponibil in patru culori. 

OmniPlante 5.25 – acest difuzor coaxial cu design deosebit nu ofera doar muzica, ci o si difuzeaza in toate directiile – 360 de grade mai exact! OmniPlanter 5.25 este potrivit pentru a fi instalat in centrul gradinii si poate fi gri sau maro.

CocoNutz – Unii oameni pot avea gradini mari, dar  cu decoruri care nu se potrivesc cu difuzoarele sub forma de ghiveci, de roca sau de podea. Pentru acestia, Rockustics vine cu CocoNutz – difuzor coaxial suspendat sub forma de nuca de cocs.


HT-PowerRock – acest difuzor de mare putere (250W/8ohm) cu design atractiv ofera o calitate excelenta a sunetului. Este potrivit pentru gradini mari, terase, piscine si alte spatii de relaxare in aer liber.

SPF-85 – acest difuzor omnidirectional de 8″ ofera o acoperire maxima a suprafetei per difuzor fiind foarte rezistent la coliziunile cu cositoarele si cu alte echipamente de exterior. Poate fi verde sau “nisip”.

SurroundStone 5 – este un difuzor omnidirectional cu doua cai si o putere de 100W. Este potrivit pentru gradini mari si este disponibil in trei culori – maro, gri sau “nisip”. 

 

Vara se apropie! V-ati gandit la un sistem de sunet pentru gradina? Tehnicienii de la RomAudioVideo pot lucra cu dumneavoastra pentru a crea sistemul de sunet pe care l-ati visat intotdeauna. Contactati-ne pentru mai multe informatii.