Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Top 5 tendinte in designul birourilor din 2019

 

V-ati intrebat cum s-a schimbat locul de munca de cand ati inceput sa lucrati? De la birouri individuale si cabine la birouri de tip open-space si, bine, revenind din nou la aspectul mai inchis.

 

Dar aspectul nu este singurul lucru care afecteaza designul biroului – de la tendinte minimaliste la modernizari tehnologice și alegerea locatiilor – fiecare parte conteaza. De ce ne agitam atat de mult cu designul biroului? Fie ca ne place sau nu, ne petrecem majoritatea timpului la serviciu. Acesta este motivul pentru care este important sa nu avem doar un design extrem de functional, ci si un design in care ne simțim bine.

 

Sa exploram tendintele pentru 2019.

 

Luati ceva vechi si creati ceva nou

 

Aceasta tendinta a inceput la sfarsitul anului 2018, dar in 2019 este in plina desfasurare. Diferite scaune, mese, canapele, uneori se pare ca sunteti la un targ de vechituri. 

 

2019 a dus tendinta la nivelul urmator – de la piese antice individuale la cladiri intregi. Este din ce in ce mai popular sa inchiriem cladiri vechi, industriale și sa le transformam in spatii de birouri.

 

 

Sedii confortabile

 

Urmatoarea tendinta – canapele, capsule, scaune uriase. Orice va face sa va simtiti mai confortabil. Sentimentul acela de a ajunge de la birou la o canapea asezata in fata unei ferestre cu o priveliste minunata este revigorant.

 

 

Sali de conferinte inteligente

 

Computerele si ecranele TV sunt o necesitate acum, dar exista si alte dispozitive si soluții inteligente care ne fac viata mai usoara. De exemplu, eHub.

 

eHub este o alta solutie pentru birouri si sali de conferinta mai inteligente. Cu ajutorul acestuia, puteti partaja cu usurinta orice informatie de pe ecran si de pe orice dispozitiv (laptop sau telefon). Nu este nevoie sa gasiti cablurile potrivite sau sa asezati computerul chiar langa ecran. Puteti incepe prezentarea in cateva secunde.

 

Stiti ce mai are o implementare lina?

 

Joan. Exact. Solutiile Joan de gestionare a salilor de sedinte sunt usor de instalat, nu necesita cabluri si fire suplimentare. Atat Joan 6 cat si Joan 13 vin cu un suport magnetic, asa ca sunt gata de utilizare imediat ce sunt scoase din cutie. Cu epaper-ul lor avansat, pot sta in fata salilor de sedinte luni intregi fara a avea nevoie de ingrijire suplimentara. Pur si simplu conectati-le la calendarul dvs. si utilizati-le.

 

Vreti sa testati sistemul de management al salilor de sedinte pentru a vedea cat de usor este sa ai sedinte fara intreruperi? Joan a dezvoltat un software pentru tableta pe care il puteti incerca gratuit!

 

 

Imbinarea culorilor

 

Imbinarea culorilor provine din moda si este conceptul de asociere a culorilor opuse de pe paleta de culori. Sau, pentru a fi mai clar, combinati culorile care sunt absolut diferite si ochii nu vor sangera atunci cand veniti la serviciu.

 

Nu este nimic mai rau decat sa veniti la serviciu intr-o zi de luni mohorata si sa stati intr-un birou cu 0 culori. Stiti, stilul “all black-and-white we are so chic”.

 

Combinatiile de imbinare a culorilor sunt foarte atragatoare. Dau acelui gri putin galben sau putin roz.

 

 

Plante!

 

Plantele nu arata doar frumos, dar studiile au aratat ca sunt extrem de benefice.

 

Un studiu realizat de Greenlife Industry Australia a descoperit urmatoarele efecte pozitive:

 

  • Tensiune / Anxietate – reducere cu 37%
  • Depresie / Tristete – reducere cu 58%
  • Furie / Ostilitate – reducere de 44%
  • Oboseala – reducere cu 38%

 

Viitorul locului de munca

 

Crearea unei atmosfere frumoase in birouri este doar inceputul. Completati aceste spatii cu o cultura de intalnire de succes, pe care toata lumea va dori sa o adopte.