Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Totul despre difuzoarele Bluetooth

Aparitia tehnologiei aduce inovare continuu in viata oamenilor. Nu cu mult timp in urma, atunci cand ne gandeam la difuzoare/ boxe, in minte ne apareau niste cutii uriase. Astazi, boxe portabile mici pot inlocui cu succes difuzoarele conventionale. Mai mult decat atat, oricine poate reda muzica oriunde cu tehnologia wireless. 

 


 

ABC-ul dispozitivelor Bluetooth

Bluetooth utilizeaza o tehnologie de comunicare wireless pentru a se conecta cu usurinta cu alte dispozitive permitand transferul de fisiere si date. De asemenea, poate fi utilizat pentru a controla alte dispozitive.

Apple Airplay and Bluetooth

Inainte de a merge mai departe in detalii despre difuzoarele Bluetooth este bine sa avem perspective clare despre diferentele dintre Bluetooth si Airplay. Oamenii par sa le foloseasca alternatic cand, de fapt, exista unele diferente. Apple Airplay este specific numai pentru gadget-uri Apple, cum ar fi iPhone, iPad etc., in timp ce Bluetooth este o functie comuna gasita in alte dispozitive cum ar fi telefoane Android, tablete si laptop-uri. In plus, Apple Airplay utilizeaza 300 picioareflux de semnal Wi-Fi versus 30 picioare semnal provenit din dispozitivele Bluetooth.

Eficienta fara restrictii de spatiu

Difuzoarele Bluetooth permit utilizatorilor sa stabileasca o legatura intre dispozitive fara a se preocupa de interfete. Fiecare unitate este portabila si nu necesita cabluri inestetice si adaproare. Difuzoarele Bluetooth sunt foarte usor de utilizat si nu necesita instalare.

Perfecte pentru excursiile in aer liber

Difuzoarele Bluetooth au sursa de energie alternativa astfel incat pot fi luate orcand in camping, excursii, picnicuri si alte activitati in aer liber. Ele se conecteaza cu telefoanele mobile ceea ce face ca utilizarea sa fie accesibila si la indemana.

Factori esentiali de luat in considerare in alegerea unui difuzor Bluetooth

1. Difuzoarele Bluetooth de dimensiuni reduse sunt special proiectate pentru portabilitate astfel incat sa poata fi luate oriunde. Cumpara aceste dispozitive impreuna cu huse de protectie.Husele protejeaza dispozitivele de zgarieturi si socuri in cazul caderii accidentale. Exista si huse rezistente la apa pentru difuzoarele Bluetooth.

2. Alegeti difuzoare Bluetooth care utilizeaza baterii reincarcabile si nu baterii AA sau AAA.

3. Alegeti difuzoarele cu multi-functii. Uneori este posibil sa nu doriti sa utilizati Bluetooth, prin urmare trebuie ca difuzorul sa contina cablu sau o conexiune cu fir.

4. Alegeti acele dispozitive care au port USB pentru a va permite sa incarcati bateriile din alte surse.

5. Evitati difuzoarele Bluetooth foarte ieftine. Comparati preturile. Puteti avea noroc sa gasiti difuzoare de calitate la preturi destul de accesibile.

6. Cititi opiniile si comentariile altor persoane. Comentariile si feedback-ul pot fi foarte utile in alegerea unui astfel de dispozitiv.