Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Utilitatea statiilor de igienizare a mainilor la locul de munca – siguranta si conectivitate

Pe masura ce ne intoarcem la locul de munca, cautam noi tehnologii care sa ne ajute sa ne atingem obiectivul de a ne mentine angajatii sanatosi si in siguranta, in timp ce ii “implicam” si pe cei care lucreaza inca de acasa. Atingerea acestui obiectiv este asistata de curatarea mainilor si de informatii precise, actualizate pentru a preveni raspandirea zvonurilor sau a panicii.

 

 

Mentinerea igienei mainilor este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru a preveni raspandirea COVID-19. Cu totii am ajuns sa realizam cat de multe elemente atingem intr-o singura zi, astfel incat igienizarea elementelor comune la locul de munca este importanta. Spalarea sau dezinfectarea individuala a mainilor adauga un alt strat de protectie si siguranta acestui obiectiv. Inlocuiti recipientul urias comun cu o optiune mai sigura, fara atingere – una care poate aminti angajatilor sa foloseasca solutia de igienizare.

 

Display-ul cu statie de igienizare a mainilor de la Allsee este echipat cu un afisaj digital de 22”, care va permite sa transmiteti mesajele companiei si memento-uri importante celor din birou. Dispozitivul poate fi montat pe perete sau asezat pe un suport de podea pentru portabilitate si poate fi personalizat pentru a se potrivi brandului companiei. Cu politicile care se schimba mai repede ca niciodată, display-ul digital cu statie de igienizare a mainilor de la Allsee combina o resursa valoroasa cu informatiile de care are nevoie forta de munca.

 

 

Desi dezinfectantul pentru maini este printre cele mai valoroase resurse ale anului 2020, este posibil ca informatiile sa fie si mai valoroase. Cu politicile care se pot schimba mai repede decat puteti comanda o pizza, instrumentele pentru distribuirea informatiilor sunt esentiale. Nu ca am fi ignorat vreodata e-mailurile de la HR, dar cu display-ul Allsee cu statie de igienizare a mainilor, puteti combina mesajele de pe semnalizarea dvs. digitala cu o metoda de livrare mai aproape de casa (la propriu, pentru angajatii care lucreaza de la distanta).

 

Display-ul Android Allsee cu statie de igienizare a mainilor este o solutie desktop care poate tine personalul care lucreaza de la distanta la curent cu toate anunturile companiei, stiri si alte informatii live in timp real. Programarea mesajelor va permite sa va mentineti angajatii ocupati cu activitati ale companiei.

 

Este corect sa spunem ca 2020 nu s-a dovedit asa cum ne-am fi asteptat. Faceti fata provocarii cu cateva informatii despre uciderea germenilor si ramaneti sanatosi.