Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Utilizarea sistemelor people counting in benzinarii

Diferentiati clientii reali de vizitatori si veniti cu strategii pentru a va dezvolta baza de clienti

 

Benzinariile primesc, in general,  sute de vizitatori pe zi, insa nu toti vin sa-si umple rezervoarele. Unii doresc doar sa foloseasca baia, unii viziteaza magazinul, iar altii se opresc pentru cafea. Chiar si atunci cand cumpara combustibil, pentru ca exista atat de multe alte benzinarii, nu exista nicio garantie ca se vor opri din nou in viitor.

 

 

Cu “multi-camera heatmap”, managerii benzinariilor pot afla cati vizitatori au venit sa cumpere combustibil si cati au dorit doar sa utilizeze facilitatile. Aceste date ii vor ajuta sa vina cu strategii care sa ii faca pe oameni sa se intoarca, de ex., oferind o reducere la cafea si/ sau combustibil.

 

Aceasta imagine multicamera heatmap este generata de mai multe camere care

urmaresc caile complete ale oamenilor. Nu sunt date termice sau wifi.

 

In plus, pentru ca multi oameni isi activeaza functia bluetooth pe telefoanele mobile atunci cand se afla la volan, benzinariile pot utiliza functia de notificare “Bluetooth push”  pentru a trimite mesaje text utilizatorilor aflati in trafic. Mesajele pot include sfaturi de siguranta si constientizare, impreuna cu ofertele promotionale din benzinarie.

 

Beneficiile analizarii traficului de vizitatori in benzinarii

 

Analizati traficului vizitatorilor

 

Determinati daca traficul dvs. este calitativ sau cantitativ si cunoasteti procentajul de vizitatori care fac achizitii.

 

Masurati performanta

 

Aflati cum este benzinaria dvs. in comparatie cu celelalte din zona si veniti cu initiative pentru a concura in mod favorabil.

 

Optimizati campaniile de marketing

 

Masurati eficienta noilor campanii de marketing comparand traficul nou de vizitatori cu datele mai vechi. Adaptati campaniile pana cand convertiti vizitatorii in clienti fideli.

 

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. de telefon 0373.550.217 sau prin e-mail la office@audio.ro.