Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

13 criterii esentiale de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati un video wall

Video wall-urile (peretii video) sunt instrumente de comunicare importante pentru multe companii, insa procesul de achizitie si instalare a afisajului potrivit nu a fost intotdeauna usor. Livrarea, instalarea si calibrarea aduc riscuri si complicatiile potentiale. Din momentul in care afisajul iese din fabrica, acesta este expus la daune potentiale cauzate de expediere, livrare si chiar de despachetare. Odata livrat, grosimea ramei si greutatea ecranului pot ingreuna instalarea. Chiar si dupa ce ecranele sunt instalate, calibrarea poate aduce un set cu totul nou de provocari, ingrunand obtinerea unei uniformitati perfecte.

 

Ecranele VHR-R de la Samsung sunt concepute pentru a aborda cele mai frecvente aspecte legate de furnizare, proiectare, instalare si calibrare, astfel incat sa puteti crea cu usurinta video wall-urile de care are nevoie afacerea dvs. cu cea mai buna tehnologie de afisare existenta astazi.

 

Este timpul sa intalniti video wall-ul Samsung VHR-R!

 

 

Livrat in ambalaje sigure, VHR-R ofera un design flexibil al afisajului si calibrare incorporata din fabrica pentru a simplifica instalarea.

 

Ramele extrem de inguste si calitatea imaginii oferite de display-urile Samsung garanteaza faptul ca afisajul are un impact marin orice unghi, indiferent de locul in care este instalat. Calibrarea mobila si certificarea IPX5 permit intreprinderilor sa transmita mesaje puternice si captivante pentru perioade lungi de timp. De la livrarea produsului la instalare, functionare si intretinere, afisajele VHR-R vor furniza continut captivant pe intreaga durata de viata a produsului.

 

De la logistica la mentenanta, si la fiecare pas intre acestea, ecranele video VHR-R ofera un rezultat extraordinar cu cele mai importante caracteristici.

 

Daca aveti in vedere instalarea unui video wall, asigurati-va ca luati in considerare aceste 13 caracteristici cheie.

 

1. ISTA-6

 

Afisele VHR-R sunt livrate in ambalaje speciale care au trecut un test riguros in 4 etape intr-un laborator certificat al International Safe Transit Association, pentru a garanta ca ecranul este protejat de orice daune potentiale in timpul transportului si livrarii. 

 

 

2. Proces imbunatatit de despachetare 

 

Oricat de simplu ar parea, procesul de scoatere a unui afisaj din cutie sa poate provoaca daune suplimentare. Cutiile afisajelor VHR-R au fost special concepute pentru a se deschide intr-un mod care ajuta la reducerea oricaror daune suplimentare in timpul despachetarii.

 

 

3. Design elegant si flexibil

 

Cu un design modern si o adancime ultra-subtire a cabinetului mai mica de 70 mm, afisajele VHR-R asigura flexabilitate in instalare, eliberand spatiul si garantand ca video wall-urile pot fi amplasate in cea mai impactanta locatie posibila pentru utilizator. Designul afisajului nu numai ca economiseste spatiu, ci creeaza si un aspect curat si modern, imbunatatind atmosfera in magazine, hoteluri si nu numai.

 

 

4. Calibrare din fabrica

 

Ecranele Samsung sunt supuse unui proces riguros de calibrare din fabrica pentru a asigura luminozitatea si uniformitatea culorilor pe toate ecranele. Pentru a mentine o luminozitate constanta si uniformitate culorii in timp sau dupa orice intretinere necesara, utilizatorii pot utiliza, de asemenea, Color Expert Pro de la Samsung, un program software gratuit.

 

 

5. Suport daisy chain pana la rezolutia UHD

 

Ecranele VHR-R beneficiaza de tehnologia Samsung pentru a oferi o experienta de vizualizare UHD captivanta, folosind cele mai bune tehnici de inginerie din industrie. |Cu designul daisy chain, folosind porturile DisplayPort 1.2 si HDMI, instalatorii pot crea afisaje care proiecteaza continut UHD pe mai multe ecrane, fara a avea nevoie de splitere UHD sau placi grafice.

 

 

6. RNB 0.44mm

 

Ramele inguste de numai 0,44 mm elimina distorsiunile imaginii. Experienta de vizionare mai imersiva oferita de ramele inguste garanteaza  ca imaginile si vidoclipurile pe care le difuzati sunt intotdeauna in centrul atentiei, creand o experienta mai captivanta pentru spectatori.

 

 

7. Fara stralucire

 

Ecranele VHR-R sunt dotate cu panouri speciale, care nu stralucesc, asigurand o vizibilitate mai buna, indiferent de lumina din camera.

 

 

8. Calitatea imaginii

 

Samsung este un lider recunoscut al industriei in ceea ce priveste calitatea imaginii, cu tehnologie care ofera imagini clare si vibrante in orice locatie. Afisajele VHR-R dispun de modul Picture Enhancer, care ajusteaza curba gamma, pentru imbunatatirea saturatiei si contrastului culorilor. Modul Black Equalizer ajuta, de asemenea, la evidentierea detaliilor din imaginile intunecate.

 

 

9. Unghi larg de vizualizare

 

Video wall-urile sunt adesea foloste in scenarii in care afisajele trebuie vazute de mai multe persoane, toate vizionandu-le din unghiuri diferite. Ecranele VHR-R garanteaza ca toti telespectatorii pot obtine informatii clare si precise, indiferent de aspectul video wall-ului sau de locatia celui care priveste, datorita unghiurilor de vizualizare largi ale afisajului.

 

 

10. Luminozitate de 700 niti

 

Cu o luminozitate de 700 de niti, afisajele VHR-R pot furniza continut vizibil, indiferent de lumina ambientala sau de locatia afisajului.

 

 

11. IP5x

 

Certificarea IP5X a display-urilor VHR-R garanteaza ca intreprinderile vor avea afisaje care trec testul timpului. Rezistente atat la praf, cat si la apa, ecranele sunt certificate pentru a functiona constant intr-o mare varietate de medii si conditii.

 

 

12. EMC clasa B

 

Ecranele VHR-R sunt de asemenea conforme cu EMC clasa B, ceea ce inseamna ca fiecare componenta respecta standardele stricte pentru emisiile de unde electromagnetice. Utilizatorii pot fi siguri ca ecranele ofera un mediu sigur pentru toti spectatorii.

 

 

13. Calibrare mobila

 

Ecranele VHR-R sunt compatibile cu solutia Samsung Color Expert Pro Mobile care ofera un proces de calibrare simplificat folosind o camera de smartphone. Fara a avea nevoie de echipament suplimentar, utilizatorii pot ajusta balansul de alb si se pot asigura ca display-urile individuale furnizeaza imagini consistente.