Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Video Wall-urile pentru Lobby: Cea Mai Buna Investitie

Multe cladiri de birouri cheltuie sute de mii pe lucrari de arta pentru lobby-urile lor si, uneori, milioane pe elemente arhitecturale concepute pentru a transmite un mesaj, a atrage chiriasi si a impresiona vizitatorii.

 

Nu primesti o a doua sansa sa faci o prima impresie buna, asa ca investitiile in lobby-uri, foaiere, atriumuri, zone de receptie si chiar sali de asteptare vor fi mereu bani cheltuiti bine. Dar pentru cei care cauta rezultate sigure cu un buget mai mic, video wall-urile sunt cea mai buna solutie.

 

Video wall-urile capteaza atentia, ele raman in mintea oamenilor si pot fi schimbate pentru a transmite un mesaj nou in fiecare zi (sau la apasarea unui buton).

 

 

Invelesliti profilul cladirii cu un video wall artistic

 

Aparitia video wall-ului artistic a facut lucrurile mai interesante atunci cand vine vorba de digital signage si instalari media. Un video wall cu un design unic, cu dislpay-uri unghiulare sau un mix de dimensiuni si tipuri de display-uri, combinat cu continut 4K (sau chiar 8K) nu numai ca poate atrage atentia trecatorilor, ci poate creste traficul pietonal – un stimulent pentru afacerile precum cafenelele sau restaurantele de a infiinta un magazin in cladire.

 

 

Operele de arta statice si afisajele pot da cu siguranta o nota placuta lobby-ului, dar, dupa un timp, devin banale si usor de uitat. Pe de alta parte, video wall-urile va permit sa prezentati mai multe fragmente de continut in acelasi timp. Puteti schimba cu usurinta continutul – fie cu ajutorul unei tablete, fie prin programarea schimbarilor automate.

 

Un castig sigur

 

Video wall-ul modern nu va fi numai o opera de arta, ci si un instrument care va genera venituri. In hoteluri, de exemplu, poate fi folosit pentru upselling. De exemplu, clientii care cauta camere de ultima generatie vor dori sa faca upgrade la fata locului, iar personalul le va putea oferi camerele premium pe care acestia le vad.

 

Video wall-ul poate fi folosit chiar si pentru spatiul publicitar care genereaza venituri. Folosind exemplul hotelului, un restaurant poate cumpara spatiu pentru a atrage oaspetii cu preparatele afisate.

 

 

Si video wall-urile nu sunt doar metode de afisare a continutului – pot fi elemente de salvare a vietilor omenesti. Video wall-ul poate fi folosit pentru mesaje importante, campanii speciale si pentru siguranta cladirii in timpul unei evacuari de urgenta.

 

Solutia potrivita va face lucrurile mai usoare

 

Implementarea unui video wall nu este o sarcina dificila. Aveti display-uri, suporturi, cabluri, controlere de video wall, playere media etc. cu care sa lucrati. Un plan bun este crucial pentru a asigura succesul instalarii unui video wall. Asigurati-va ca planurile dvs. includ solutii care va pot oferi puterea si flexibilitatea de a face fata tuturor obstacolelor pe care spatiul vi le scoate in cale.