Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Yealink MeetingEye 400 – Pentru videoconferinte 4K eficiente

MeetingEye 400

 

Profita de fiecare moment, prinde fiecare focalizare, implica pe toata lumea

 

MeetingEye 400 este un dispozitiv all-in-one inteligent pentru videoconferinte, conceput pentru sali de intalnire de mici dimensiuni.

 

In combinatie cu capacul automat integrat al lentilelor, camera ultra-HD 4K asigura atat fluenta, cat si securitatea intalnirii. Tehnologiile AI adaptate (detectarea fetei, localizarea sursei de sunet, urmarirea vocala etc.) ajuta, de asemenea, la cresterea eficientei de lucru, oferind o experienta de intalnire mai inteligenta.

 

 

Design all-in-one si implementare usoara

 

Cu un design all-in-one si o implementare usoara, MeetingEye 400 face ca fiecare conferinta sa fie eficienta si placuta.

 

 

Conferinte eficiente

 

Dispunand de tehnologii AI avansate, inclusiv detectarea fetei, localizarea sursei de sunet, urmarirea vocala etc., camera se adapteaza automat la cele mai bune solutii de incadrare (fraiming) in functie de numarul si locatia participantilor.

 

Urmarirea sunetului – Sunet de inalta calitate

 

8 microfoane unidirectionale MEMS sunt incorporate intr-un sistem de microfoane liniar pentru a imbunatati capacitatea de eliminare a zgomotului si reverberatiei.

 

 

Metode de proiectie pe mai multe ecrane

 

Partajare usoara a continutului

 

Suporta transmitatorul wireless WPP20, AirPlay, Miracast și alte metode de proiectie a ecranului wireless, rapid si convenabil.

 

Camera UHD de 20 MP si configurare simplificata

 

Camera UHD de 20M pixeli – 133° FOV | senzor supradimensionat Sony de 1 inch – incorporata, microfoane, boxe, codec video, Wi-Fi si Bluetooth – MeetingEye 400 integreaza toate functiile de care are nevoie o videoconfeinta si simplifica configurarea.