Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Camera web Yealink UVC20 ofera o experienta video stralucitoare instantaneu

Camera web UVC20 – Cea mai buna camera web cu 1080p si modul de confidentialitate integrat

 

Yealink UVC20 este o camera web full HD pentru o experienta video personala excelenta pe desktop, care poate fi folosita pentru munca la distanta, scenarii de intalniri deschise, educatie la distanta, instruire, streaming live si telemedicina.

 

Dispunand de lentile din sticla full HD de 5.000.000 de pixeli, microfon omnidirectional, expunere automata, focalizare automata si lentile rotative, UVC20 asigura un video perfect clar in orice mediu. Compatibila cu toate aplicatiile software de videoconferinta, UVC20 poate fi configurata si utilizata rapid.

 

 

Video clar, experienta premium

 

UVC20 asigura o comunicare clara cu experienta audio si video premium. Obiectivul de sticla full HD de 5.000.000 de pixeli ofera video HD 1080P si o claritate vibranta. Microfonul omnidirectional incorporat suporta o preluare precisa a vocii de pana la 180°/1,49 metri, asigurand o comunicare clara.

 

 

Expunere automata, reglare inteligenta

 

UVC20 ofera video cu adevarat usor, convenabil si eficient, fara limitarile unui mediu complex si a unei operari manuale. Lumina inteligenta optimizeaza imaginea, chiar si intr-un mediu cu iluminare redusa sau cu iluminare din spate.

 

 

Utilizare usoara, pornire rapida

 

Fiind o camera USB, UVC20 este plug-and-play si este potrivita pentru diverse platforme sau aplicatii de videoconferinta cu o experienta BYOD convenabila.

 

 

Capac pentru lentila, asigurarea confidentialitatii

 

Capacul incorporat protejeaza bine obiectivul camerei, securitatea conferintei si confidentialitatea personala.