Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

AES 2017 se va Concentra pe Dezvoltarea Produselor Inovatoare

Progresele tehnologice se afla in centrul atentiei AES (Audio Engineering Society), iar cea de-a 143-a Conferinta Internationala de Dezvoltare a Produselor din cadrul Conventiei AES va oferi o privire detaliata asupra celor mai recente inovatii în dezvoltarea produselor audio si software si asupra procesului de aducere a acestor produse piata.

“Evenimentele din aceasta zona au un abordare practica, “din lumea reala”, iar oricine este implicat in dezvoltarea produselor audio va castiga o perspectiva noua si va intelege elementele critice implicate”, a declarat Scott Leslie, spresedintele AES Product Development Track. “Product Development Track cuprinde intregul proces de dezvoltare, de la concept la productie. Publicul tinta este oricine este responsabil pentru succesul produsului.”

“In fiecare an avem o noua tema pentru Product Development Track; in acest an, tema este “Disruptive Topics in Audio Product Development”. Sesiunile vor acoperi domenii in care schimbarea perturba gandirea si abordarile traditionale, cu subiecte precum “Modern Hybrid Audio Coding”, “Loudspeaker and Amplifier Power Ratings: Is it Time to Start Over?” si “Is the Anechoic Chamber Obsolete?” AES este liderul educatiei audio si este de datoria noastra sa oferim participantilor informatii nepretuite si discutii care nu le sunt disponibile altfel”.

Si cum a devenit un standard pentru Product Development Track, toate sesiunile vor fi workshop-uri, in care prezentatorii vor conduce discutii interactive si captivante. Product Development Track din acest an este parte a AES New York 2017 la Centrul Jacob Javits din Manhattan, 18-21 octombrie.

Sesiunile Product Development Track fac parte din programul tehnic complet AES NY, cuprinzand sute de sesiuni care acopera intregul spectru de audio profesional.