Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Alianta UHD extinde certificarea Premium

Alianta UHD a extins specificatiile UHD Premium pentru dispozitivele auxiliare de livrare a continutului precum media playerele de streaming, decodoarele (set-top boxes) si PC-urile.

Extinderea va oferi consumatorilor “mai multe modalitati de a se bucura de o experienta UHD premium si deschide noi cai pentru livrarea continutului premium”.

“Cu vanzarile de televizoare 4K UHD care au crescut cu 42% in 2017, singura constantaintr-un mediu de livrare a continutului aflat intr-o schimbare continuasi rapida, este cererea consumatorilor pentru o experienta de continut premium, indiferent de platforma de livrare”, a declarat presedintele Aliantei UHD Michael Zink.

“In acest scop, indiferent daca vizioneaza continut furnizat de un CD player, prin cablu sau prin satelit sau de un media player de streaming, consumatorii pot cauta logo-ul Ultra HD Premium pentru a identifica produsele care ofera o experienta premium in 4K UHD cu HDR. “

Alianta a anuntat, de asemenea, ca isi extinde misiunea pentru a include monitorizarea si maximizarea interoperabilitatii intre categoriile de produse.

Organizatia a efectuat o revizuire initiala a problemelor legate de interoperabilitate pentru a identifica tendintele comune, cu scopul de a ajuta consumatorii sa obtina cea mai buna experienta UHD posibila.

“Obiectivul nostru principal a fost stabilirea Ultra HD Premium ca punct de referinta pentru excelenta si nu numai ca ramane o parte esentiala a misiunii noastre, dar suntem multumiti de faptul ca multe companii isi construiesc produsele incercand sa indeplineasca sau sa depaseasca specificatiile noastre”, a spus Presedintele Aliantei UHD, Mike Fidler.

“Acestea fiind spuse, o multime de tehnologii ajung la consumatori foarte repede, si adesea disparat, acestora fiindu-le greu sa descifreze ce inseamna fiecare dintre aceste tehnologii. Ca atare, consideram ca este esential ca Alianta sa aiba o viziune mai larga asupra educatiei consumatorilor si sa-si extinda eforturile in beneficiul intregii categorii “.